Με χαρακτήρα νικητή υπέταξε τον Πανιώνιο στο Ποσειδώνιο!

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο γυναικών ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας εντός έδρας του Πανιωνίου με 9-7, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής. 

Στο πρώτο οκτάλεπτο οι παίκτριες του Δικεφάλου μπήκαν «μουδιασμένες», επιτρέποντας στις φιλοξενούμενες να πάρουν ένα μικρό προβάδισμα δύο τερμάτων, 0-2. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο το τελικό σκορ για το πρώτο οκτάλεπτο ήταν 0-2. 

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, μπορεί ο Πανιώνιος να ήταν εκείνος που βρήκε πρώτος δίχτυα, 0-3, ωστόσο ο Δικέφαλος με 3-0 σερί χάρη σε τέρματα των Φραγκιά, Τζελέπη και Πουστινίκοβα, επέστρεψε δυναμικά στο παιχνίδι, με το 3-3 να είναι και το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου. 

Στην επανάληψη, το παιχνίδι συνέχιζε να βρίσκεται σε ισορροπία, με τις δύο ομάδες να διαδέχονται η μία την άλλη στο σκοράρισμα. Ο Πανιώνιος με 0-2 σερί πήρε το προβάδισμα, 3-5, με τις «ασπρόμαυρες» να απαντούν με 2-0 σερί, χάρη σε γκολ των Μ. Καρυπίδου και Πουστινίκοβα, 5-5. 

Στο τέταρτο και πιο καθοριστικό οκτάλεπτο, οι φιλοξενούμενες δημιουργήσαν και πάλι σερί, παίρνοντας μικρό προβάδισμα, 5-7. Με χαρακτήρα νικητή, ο ΠΑΟΚ, όχι μόνο ισοφάρισε άμεσα με γκολ των Πουστινίκοβα και Η. Καρυπίδου, 7-7, αλλά πήρε και το προβάδισμα με πέναλτι της Η. Καρυπίδου, 8-7. Στην άμυνα, με τρομερή συμπεριφορά ο ΠΑΟΚ πήρε την μπάλα, με την Πουστινίκοβα να γράφει στην κόντρα το τελικό 9-7. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Παναγιώτη Βέργου, στην 1η Απριλίου και ώρα 15:00, απέναντι στον ΟΣΦΠ, εκτός έδρας, για την 21η αγωνιστική. 

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 3-1, 2-2, 4-2

ΠΑΟΚ (Βέργος): Σύκα-Λεριώτη, Μπίκου, Πουστινίκοβα 4, Τζελέπη 1, Καρυπίδου Μ. 1, Παρασκευοπούλου, Γραικού, Ακιλμπάγιεβα, Φραγκιά 1, Ντόνα-Τσιάκα, Νιαρχάκου, Τζούρκα, Καρυπίδου Η. 2.