«Τελείωσε» την Πυλαία στην… καυτή Μίκρα!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
Το 2-1 στην ημιτελική σειρά έκανε ο ΠΑΟΚ mαteco, επικρατώντας του ΑΕΣΧ Πυλαίας με 21-18, στο τρίτο παιχνίδι των πλέι-οφ για την Α1 Χάντμπολ γυναικών.
 
Ο ΠΑΟΚ mαteco παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Τομάσεβιτς, Χατζηπαρασίδου, Σεβδίλη, Ζυγούρα, Σαμολαδά, Μποριζόφσκα και Νταμπέφσκα.
 
Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν με μεγάλη προσήλωση και τις δύο τερματοφύλακες να «κλέβουν την παράσταση». Ο Δικέφαλος ξεκίνησε δυναμικά κάνοντας το 3-0 με τις Βράνσιτς, Χατζηπαρασίδου και Ντίας, ενώ η Τομάσεβιτς κράτησε ανέπαφη την εστία της μέχρι και λίγο πριν τα μέσα του ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενες έφεραν το σκορ στα ίσα, ο ΠΑΟΚ όμως έχοντας πολυφωνία στο σκοράρισμα έκανε το 7-7. Στη συνέχεια οι «ασπρόμαυρες» με δύο συνεχόμενα τέρματα από τις Ζενέλι και Νταμπέφσκα, πήγαν το σκορ στο 9-7, ενώ το πρώτο μισό της αναμέτρησης ολοκληρώθηκε με 9-8.
 
Με τον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το δεύτερο ημίχρονο στα πρώτα λεπτά, με τις «ασπρόμαυρες» να ανεβάζουν στη συνέχεια. Μετά την επανέναρξη, η Βράνσιτς έκανε το 10-8 και η Χατζηπαρασίδου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το 11-9. Μετέπειτα οι φιλοξενούμενες ανέτρεψαν τα δεδομένα και πέρασαν μπροστά με 11-13. Η απάντηση του ΠΑΟΚ Mαteco ήταν άμεση με ένα σερί πέντε τερμάτων πήρε κεφάλι στο σκορ, η Χατζηπαρασίδου σκόραρε τρία από αυτά, ενώ η Μποριζόφσκα και η Ζενέλι σκόραραν από μία φορά, κάνοντας έτσι το 16-13. Στο ίδιο μοτίβο, με τρία συνεχόμενα τέρματα των Μποριζόφσκα, Ντίας και Νταμπέφσκα, το σκορ πήγε στο 19-14. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με 21-18, έτσι ο ΠΑΟΚ Mαteco έκανε το 2-1 στην σειρά.
 
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Δημήτρη Πελεκίδη, το Σάββατο 22 Απριλίου, εκτός έδρας, απέναντι στον ΟΦΝΙ, στο πλαίσιο της τελική φάσης των πλέι-οφ της Α1 Χάντμπολ γυναικών.