Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ mαteco-ΑΕΣΧ Πυλαίας

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πελεκίδη και της Σάνια Νταμπέφσκα, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ mαteco επί του ΑΕΣΧ Πυλαίας με 21-18, στο πλαίσιο του τρίτου αγώνα της ημιτελικής φάσης της Α1 Χάντμπολ γυναικών.
 
Δημήτρης Πελεκίδης:
 
«Ήταν ένα οριακό μας και αυτό ήταν λογικό από την στιγμή εφόσον πήγαμε σε σειρά τριών αγώνων, γιατί κρινόταν μία πρόκριση στους τελικούς, οπότε ήταν σαν ένας τελικός. Εμείς για ακόμη μία φορά είχαμε να διαχειριστούμε απουσίες ακόμη και της τελευταίας στιγμής όπως αυτή της Γκόμες, η οποία χτύπησε στο ζέσταμα. Οπότε εκ των πραγμάτων άλλαξαν πολλές ισορροπίες, σήμερα έπαιξε πάρα πολύ η Ζυγούρα η οποία ήταν αρκετό καιρό εκτός. Έπρεπε να βρούμε σχήματα και χημεία και έτσι έγινε, νομίζω πως στα καθοριστικά σημεία δείξαμε χαρακτήρα. Η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια κάνει πρωταθλητισμό και έχει το μέταλλο, βλέπουμε όμως ότι παρ’ όλα αυτά όταν τα πράγματα δυσκολεύουν χρειάζεσαι τις προσωπικότητες και τους χαρακτήρες. Κάναμε σωστή διαχείριση καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και πήραμε την πρόκριση η οποία ήταν το ζητούμενο. Ένα μπράβο σε όλους, γιατί έγινε πραγματικά μεγάλη προσπάθεια με όλα αυτά τα οποία έχουν γίνει αυτό το διάστημα. Τώρα θα ξεκουραστούμε, θα ηρεμίσουμε και θα προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους τελικούς του πρωταθλήματος».
 
Σάνια Νταμπέφσκα:
 
«Καταρχάς συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την νίκη και για την πρόκριση στους τελικούς του Πρωταθλήματος. Ήταν ένας πολύ δυνατός αγώνας, αλλά κάνοντας καλές άμυνες και με την καρδιά μας πήραμε την νίκη και τώρα όλα είναι καλά. Ήρθα στον ΠΑΟΚ για να πάρω το πρωτάθλημα, πιστεύω πως με καλή άμυνα αλλά και με καρδιά και πείσμα θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter