ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ! ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Volley League γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή 2 Απριλίου και ώρα 16:30, στο PAOK Sports Arena, την ΑΕK. 

Ο Δικέφαλος προέρχεται από το πολύτιμο εκτός έδρας τρίποντο κόντρα στον ΑΟ Θήρας με 1-3, αποτέλεσμα το οποίο τον διατήρησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 56 βαθμούς. 

Η τελευταία αγωνιστική είναι ένα «ντέρμπι» κορυφής, το οποίο θα κρίνει το υπερπλεονέκτημα της έδρας στις «μάχες» των Play-Off οι οποίες πλησιάζουν. Ο ΠΑΟΚ, μπορεί να χρειάζεται μόλις δύο σετ για να «κλειδώσει» την πρωτιά, ωστόσο θα παίξει μόνο για τη νίκη. 

Απέναντί του, η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε του Άρη με 3-0 στην Αθήνα, αποτέλεσμα το οποίο την διατήρησε «ζωντανή» στο... κυνήγι της πρώτης θέσης. Η «Ένωση» είναι στην δεύτερη θέση με 54 βαθμούς. 

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV, στην κατηγορία των 4.99€ τον ΜΗΝΑ «Live streamings 4 (for) members».

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, ο προπονητής της ομάδας, Μάρκο Φενόλιο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας. Ένα «ντέρμπι» κορυφής απέναντι στον πρώτο της βαθμολογίας, ΠΑΟΚ, και την δεύτερη, ΑΕΚ. Θα είναι ένας εξαιρετικός αγώνας. Περιμένω πολύ κόσμο στο «Παλατάκι», για να μας υποστηρίξει. Θα παλέψουμε για τη νίκη, και θα δούμε τι θα συμβεί». 


 

Κυριακή 2 Απριλίου 2023
22η αγωνιστική, Volley League γυναικών
PAOK Sports Arena
16:30, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (AC PAOK TV)