ΠΑΟΚ-ΝΟ Ρεθύμνου

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Για την 22η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη 5 Απριλίου και ώρα 15:00, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, το ΝΟ Ρεθύμνου. 

Στην τελευταία «στροφή» της κανονικής διάρκειας, o Δικέφαλος θέλει να ολοκληρώσει τη σεζόν με μία νίκη-γοήτρου, κλείνοντας έναν εκπληκτικό δεύτερο γύρο πρωταθλήματος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει από πλευράς ΠΑΟΚ, καθώς ό,τι και να γίνει θα καταλάβει την έβδομη θέση. 

Απέναντί του, ο ΝΟ Ρεθύμνου, ο οποίος βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με τέσσερις βαθμούς, και προέρχεται από εντός έδρας ήττα από την Γλυφάδα με 8-19.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Για την αναμέτρηση κόντρα στο ΝΟ Ρεθύμνου, η Δέσποινα Φραγκιά, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Έχουμε δουλέψει αρκετά όλο αυτό τον καιρό. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο, και πιστεύω πως με σοβαρότητα και συγκέντρωση, θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι να τελειώσει η χρονιά με μία νίκη, και είμαστε έτοιμες γι' αυτό. Σαν αρχηγός, θα ήθελα να προσθέσω ότι είμαι περήφανη για την ομάδα μου, μίας και κατάφερε να έχει μία σημαντική και ανοδική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα!». 


Τετάρτη 5 Απριλίου 2023
22η αγωνιστική, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
15:00, ΠΑΟΚ-ΝΟ Ρεθύμνου