ΠΑΜΕ ΠΑΛΑΤΑΚΙ! ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για το Game 3 της ημιτελικής φάσης της Volley League ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη 5 Απριλίου και ώρα 19:45, στο PAOK Sports Arena, τον Παναθηναϊκό. 

Ο Κυπελλούχος Ελλάδος, επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, ύστερα από την κατάκτηση του Κυπέλλου στην Καλαμάτα, έχοντας ως στόχο τη τρίτη νίκη στην ημιτελική σειρά απέναντι στον Παναθηναϊκό, η οποία θα του δώσει την πρόκριση στους τελικούς. 

Άπαντες στο τμήμα Βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο, προκειμένου εκείνος να δώσει δυναμικό παρών, ωθώντας τους Κυπελλούχους με την φωνή και τον μοναδικό παλμό του, στην πρόκριση στους τελικούς. 

Οι τιμές είναι οι εξής:

Γενική είσοδος: 10€
VIP: 20€
VIP Lounge: 50€ (Εισιτήριο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το 2310988000)

Για το Game 3 απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής της ομάδας, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Δεν είχαμε πολύ χρόνο να χαρούμε την κατάκτηση του Κυπέλλου, επειδή έχουμε μπροστά μας ένα άκρως σοβαρό παιχνίδι για τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό. Έχουμε το πλεονέκτημα των δύο νικών, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η σειρά τελείωσε. Είμαι σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει τα πάντα για να εκπλήξει, δεν έχει τίποτα να χάσει και για αυτό θα τα δώσει όλα. Θα χρειαστεί να είμαστε προσεκτικοί, να ξεχάσουμε ότι έγινε το Σαββατοκύριακο, και να ξεκινήσουμε από την αρχή, διότι κάθε παιχνίδι είναι μία ξεχωριστή ιστορία. Χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου και πιστεύω πως θα την έχουμε. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τους κάνουμε χαρούμενους με μία ακόμα επιτυχία!». 

Τετάρτη 5 Απριλίου 2023
3ος ημιτελικός, Volley league ανδρών
PAOK Sports Arena
19:45, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (ΕΡΤ3 HD)

 

Πηγή φωτογραφίας: ΕΟΠΕ