Νίκη και τέλος σε μία άκρως επιτυχημένη σεζόν!

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών
Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο γυναικών ο ΠΑΟΚ, κερδίζοντας στην 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος τον ΝΟ Ρεθύμνου με 13-7.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Τζούρκα, Πουστινίκοβα, Τζελέπη, Καρυπίδου Μ., Γραικού, Φραγκιά και Καρυπίδου Η.
 
Οι «ασπρόμαυρες» κυριάρχησαν από τα πρώτα λεπτά  τόσο στο επιθετικό όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι και είχαν κλείσει τις αντιπάλους τους στο δικό τους μισό. Η Μελίνα Καρυπίδου άνοιξε το σκορ σουτάροντας για το 1-0 και λίγο μετά η Πουστινίκοβα διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ κάνοντας το 2-0. Μετέπειτα η Τζελέπη με δύο συνεχόμενα τέρματα έκανε το 4-1, ενώ η Ηρώ Καρυπίδου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 5-1. Η Μελίνα Καρυπίδου βρήκε ξανά δίχτυα και διαμόρφωσε το σκορ του πρώτου οκταλέπτου σε 6-1.
 
Στην δεύτερη περίοδο ανέβηκε ο ρυθμός του αγώνα και από τις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενες με πέναλτι μείωσαν σε 6-2, όμως η Μελίνα Καρυπίδου απάντησε και έφερε πάλι την διαφορά στα πέντε τέρματα κάνοντας το 7-2. Οι παίκτριες του Ρεθύμνου μείωσαν ξανά αλλά η Ηρώ Καρυπίδου σκόραρε για το 8-3, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό του της αναμέτρησης.
 
Το τρίτο οκτάλεπτο συνεχίστηκε με το ίδιο ωραίο και υψηλό τέμπο. Η Μελίνα Καρυπίδου με το τέταρτο προσωπικό της τέρμα έκανε το 9-3 και λίγο αργότερα η Φραγκιά έβαλε το όνομα της στην λίστα των σκόρερ βρίσκοντας δίχτυα για το 10-4. Ενώ μέχρι την ολοκλήρωση της περιόδου οι φιλοξενούμενες μείωσαν σε 10-6.
 
Στην τέταρτη περίοδο, ο ρυθμός έπεσε και ήταν μία καλή ευκαιρία για τον Παναγιώτη Βέργο να χρησιμοποιήσει όλες του τις παίκτριες. Η Μελίνα Καρυπίδου σκόραρε για το 11-6, η Μπίκου για το 12-7 και η Ντόνα-Τσιάκα διαμόρφωσε το τελικό σκορ σε 13-7.

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 2-2, 2-3, 3-1.

ΠΑΟΚ (Παναγιώτης Βέργος): Λεριώτη, Μπίκου 1, Πουστινίκοβα  2, Τζελέπη 1, Καρυπίδου Μελίνα 5, Παρασκευοπούλου, Γραικού, Ακιλμπάγιεβα, Φραγκιά 1, Ντόνα-Τσιάκα 1, Νιαρχάκου, Τζούρκα, Καρυπίδου Ηρώ 2.