Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Οι δηλώσεις του Γιόσκο Μιλενκόσκι και του Μενέλαου Κοκκινάκη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού με 3-0 στο πλαίσιο του τρίτου αγώνα της ημιτελικής φάσης της Volley League ανδρών. 

Γιόσκο Μιλενκόσκι:

«Για εμένα σήμερα είναι μία μεγάλη και εξαιρετική μέρα. Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι σ' έναν εξαιρετικό αντίπαλο, τον περσινό πρωταθλητή. Είμαι χαρούμενους για τους παίκτες μου, τον Σύλλογο, και όλους τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας, τους φιλάθλους που έρχονται στο γήπεδο. Ίσως αυτή τη στιγμή να είμαστε η πιο φορμαρισμένη ομάδα, αλλά κάθε παιχνίδι έχει την δική του ιστορία. Τώρα είμαστε στους τελικούς, απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα και πάλι. Έχουμε περίπου δύο εβδομάδες να προετοιμαστούμε, και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Όταν παίζεις στους τελικούς δίνεις ό,τι έχεις, διότι έχεις τεράστιο κίνητρο. Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, ωστόσο απέναντι στον ΟΣΦΠ δεν θα είναι εύκολο. Το πρώτο παιχνίδι, εκτός έδρας, είναι πολύ σημαντικό, και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, θα παίξουμε με καρδιά και βόλεϊ υψηλού επίπεδου. Σήμερα κάναμε κάποια εύκολα λάθη, διότι η σημαντικότητα του παιχνιδιού ήταν μεγάλη. Ελπίζω στους τελικούς θα αποφύγουμε αυτά τα λάθη, παίζοντας πιο ελεύθερα». 

Μενέλαος Κοκκινάκης:

«Οι χαρές μας τώρα έχουν αρκετή διάρκεια τους τελευταίους μήνες, και ειδικότερα αυτό το τελευταίο πενταήμερο. Να γνωρίζει ο κόσμος πως το σημερινό ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, το έχουμε ξαναπεί. Το αξίζαμε θεωρώ, είναι σημαντικό αυτό που λέω, διότι κάναμε μεγάλη προσπάθεια, δουλέψαμε πάρα πολύ και τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την φετινή πορεία του. Θέλω να συγχαρώ και την ομάδα μου, τους παίκτες, τους προπονητές, είμαι πολύ περήφανους για εκείνους. Οι τελικοί θα είναι αρκετά δύσκολοι, γνωρίζουμε την βαρύτητα του ΟΣΦΠ ως ομάδα, αλλά εμείς θα ακολουθήσουμε την ίδια συνταγή. Θέλουμε κάθε παιχνίδι να το απολαμβάνουμε, και αυτό κάναμε και σήμερα». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter