Μια πρωταθλήτρια Ευρώπης στην Τούμπα!

paok
Κατηγορία: Σκάκι
Το γήπεδο της Τούμπας άνοιξε τις πόρτες αλλά αυτή τη φορά όχι για ποδόσφαιρο. Η έδρα του ΠΑΟΚ υποδέχθηκε την Αναστασία Αβραμίδου, για ένα ξεχωριστό τουρνουά σκάκι.

Η Αναστασία, κάτοχος του τίτλου FIDE  γυναίκας διεθνούς metre (wim), δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης και βασικό μέλος της Εθνικής Ελλάδος γυναικών, αποδέχθηκε την πρόσκληση του τμήματος σκάκι του ΑΣ ΠΑΟΚ για έναν αγώνα simultane.

Τα μέλη της Ακαδημίας Σκάκι του Δικεφάλου είχαν την δυνατότητα να αντιμετωπίσουν μία παγκοσμίου φήμης παίκτρια, να συνομιλήσουν μαζί της και να μάθουν μερικά από τα μυστικά του παιχνιδιού.

Το simultane διεξήχθη παρουσία του γενικού γραμματέα ευρωπαϊκής ομοσπονδίας σκάκι, Θεόδωρου Τσορμπατζόγλου, με την Αναστασία να αντιμετωπίζει ταυτόχρονα 24 παίκτες, κάθε ηλικίας.

Η πρωταθλήτρια κατάφερε να πάρει 23 νίκες, ενώ μία παρτίδα έληξε ισόπαλη, αν και το σκορ σε τέτοια παιχνίδια, έχει μικρή σημασία.

Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τμήμα σκάκι του ΑΣ ΠΑΟΚ.

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν οι παιδικές Κατασκηνώσεις Καλύβας στην Μεταμόρφωση Χαλκιδικής.

Δείτε μέσα από τον φακό του paokfc.gr τις εικόνες από την ιδιαίτερη αναμέτρηση στο γήπεδο της Τούμπας, κάνοντας ένα κλικ ΕΔΩ.

Πηγή: paokfc.gr