ΠΑΜΕ ΠΑΛΑΤΑΚΙ! ΠΑΟΚ-Άρης

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για τον δεύτερο προημιτελικό της Volley League γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη 12 Απριλίου και ώρα 19:00, στο PAOK Sports Arena, τον Άρη. 

Ο Δικέφαλος μετά τη νίκη του στον πρώτο αγώνα με 2-3, έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. 

Το σύστημα διεξαγωγής της προημιτελικής φάσης...

Στην περίπτωση που και οι δύο διαγωνιζόμενες ομάδες έχουν από μία νίκη, στους δύο μεταξύ τους αγώνες, δημιουργείται βαθμολογία, όπως αυτή προβλέπεται στο άρθρο 17 της παρούσης (3 βαθμοί για νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ, 2 βαθμοί για νίκη με 3-2 σετ, 1 βαθμό για ήττα με 2-3 σετ και Ο βαθμοί για ήττα με 1-3 και 0-3 σετ). Εάν με την βαθμολογία αυτή έχουν τους ίδιους βαθμούς, τότε μετά τη λήξη του 2ου αγώνα θα διεξάγεται Χρυσό Σετ (golden set-σετ ισοπαλίας) στους δεκαπέντε (15) πόντους.

Άπαντες στο τμήμα Βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να δώσει δυναμικό παρών στο «Παλατάκι», ωθώντας την ομάδα προς την πολυπόθητη πρόκριση. 

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV, στην κατηγορία των 4.99€ τον ΜΗΝΑ «Live streamings 4 (for) members».

Για το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στον Άρη, ο προπονητής της ομάδας, Μάρκο Φενόλιο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αύριο έχουμε έναν απαιτητικό αγώνα, έναν ακόμα προημιτελικό πρωταθλήματος. Φυσικά, αν θέλεις να πετύχεις κάτι θα πρέπει να περνάς από τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, είμαι πεπεισμένος διότι η ομάδα μου είναι έτοιμη. Παίζουμε απέναντι στον Άρη, αυτή τη φορά στην έδρα μας, κάτι το οποίο είναι σημαντικό για εμάς. Θέλουμε να προκριθούμε στους ημιτελικούς, γι' αυτό θα τα δώσουμε όλα αύριο!». 


Τετάρτη 12 Απριλίου 2023
2ος Προημιτελικός, Volley League γυναικών
PAOK Sports Arena
19:00, ΠΑΟΚ-Άρης (AC PAOK TV)