Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Άρης

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Οι δηλώσεις του Μάρκο Φενόλιο και της Ελισάβετ Ηλιοπούλου, μετά τη νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Άρη με 3-2, στο πλαίσιο του δεύτερου παιχνιδιού της προημιτελικής φάσης της Volley League γυναικών. 

Μάρκο Φενόλιο:

«Αύριο θα χρειαστώ επέμβαση μπάι πας στην καρδιά, από το άγχος που είχε το ματς. Έχουμε πολλά προβλήματα, έπρεπε να αλλάξω 20 φορές παίκτριες. Αυτή τη στιγμή της σεζόν το σημαντικό είναι το αποτέλεσμα, η πρόκριση. Είμαι περήφανος για τις παίκτριες μου, που παρά τις δυσκολίες συνεχίζουν να παλεύουν. Μείναμε 5 πόντους πίσω στο τάι μπρέικ, υποφέραμε, αλλά καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση και γι’ αυτό πρέπει να τις συγχαρώ. Θα είναι πολύ δύσκολο εάν δεν έχουμε επιστροφές. Εδώ και έναν μήνα δουλεύουμε με μεγάλα προβλήματα. Εάν έχουμε επιστροφές, τότε θα είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τον Ολυμπιακό. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και είναι ευκαιρία αυτό για να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Ελισάβετ Ηλιοπούλου:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για τη νίκη. Ήταν ένα πραγματικά πολύ δύσκολο παιχνίδι σήμερα, όπως και το πρώτο παιχνίδι. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη του. Επίσης, θέλω να συγχαρώ τις συμπαίκτριες μου γιατί το θέλαμε πάρα πολύ και το δείξαμε. Ακολουθούν τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, τα οποία θα είναι εξίσου δύσκολα διότι και οι δύο ομάδες θέλουμε το πρωτάθλημα. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε σε αυτά τα παιχνίδια». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter