Ώρα τελικών! ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για το Game 1 των τελικών της Volley League ανδρών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην πρωτεύουσα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τρίτη 18 Απριλίου και ώρα 19:15, τον ΟΣΦΠ. 

Ο Δικέφαλος επιστρέφει, μετά από 13 μέρες, σε αγωνιστική δράση, έχοντας μπροστά του τις απαιτητικές «μάχες» των τελικών, οι οποίες θα κρίνουν και τον φετινό πρωταθλητή Ελλάδος. 

Ο «Κυπελλούχος» ΠΑΟΚ, δούλεψε σκληρά όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου να εμφανιστεί απολύτως έτοιμος, καθώς κάθε παιχνίδι έχει την δική του «ιστορία» και σημασία. 

Απέναντί του, ο ΟΣΦΠ, ο οποίος μετά την απώλεια του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», στρέφει το βλέμμα του στους τελικούς του πρωταθλήματος, έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της ΕΡΤ3 HD. 

Για το Game 1 κόντρα στον ΟΣΦΠ, ο προπονητής της ομάδας, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Πρώτα απ' όλα η παρουσία μας στους τελικούς μας δίνει ευχαρίστηση. Η επιθυμία μας και το κίνητρο μας είναι σε υψηλό επίπεδο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ίσως το γεγονός πως δεν έχουμε παίξει τις τελευταίες δύο εβδομάδες να είναι ένα μικρό πρόβλημα, διότι ο αγωνιστικός ρυθμός είναι απαραίτητος, αλλά όσο η σειρά προχωράει πιστεύω πως θα γινόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με το παιχνίδι. Με όλο τον σεβασμό στον αντίπαλο, περιμένω πως θα έχουμε ενδιαφέροντες και αμφίρροπους τελικούς». 


Τρίτη 18 Απριλίου 2023
1ος τελικός, Volley League ανδρών
Κλειστό Γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη»
19:15, ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ (ΕΡΤ3 HD)