ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για το Game 3 των τελικών της Volley League ανδρών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στον Πειραιά, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τρίτη 25 Απριλίου και ώρα 19:15, τον τοπικό ΟΣΦΠ. 

Ο Δικέφαλος, με σύμμαχο τον Κόσμο του ο οποίος δημιούργησε... καυτή ατμόσφαιρα στο Παλατάκι, έκανε το 1-1 στην σειρά, και ταξιδεύει στην Αθήνα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Με ανεβασμένη ψυχολογία, και αδιαμφισβήτητη ποιότητα, το σύνολο του Γιόσκο Μιλενκόσκι θέλει ένα μεγάλο αποτέλεσμα, το οποίο μπορεί να δώσει χαρακτήρα «τελικού» στο τέταρτο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της ΕΡΤ3 HD. 

Για τo Game 3 των τελικών της Volley League ανδρών απέναντι στον ΟΣΦΠ, ο προπονητής της ομάδας, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Πιστεύω το πιο σημαντικό είναι ότι ισοφαρίσαμε την σειρά, και ό,τι και αν συμβεί στο τρίτο παιχνίδια, θα παίξουμε ακόμα ένα παιχνίδι μπροστά στους φοβερούς φιλάθλους μας. Τώρα έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Πρέπει να πω πως προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος αυτού του θεάματος, μαζί με τους παίκτες μου πρωτίστως, και αφετέρου με τον προπονητή και τους παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς βλέπουμε βόλεϊ υψηλοτάτου επιπέδου. Αυτό μας δίνει ακόμα περισσότερο κίνητρο στο να προσπαθούμε για το καλύτερο. Στον δεύτερο τελικό, όλοι οι παίκτες είχαν συνεισφορά στη νίκη, με τον ήρωα μας να είναι ο Βαν Ντεν Ντρις, ο οποίος έπαιξε τραυματίας. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τον καλύτερο παίκτη του πρωταθλήματος φέτος, τον Αλέξανδρο Ράπτη, ο οποίος στο μέλλον θα είναι ακόμα καλύτερος, κάτι το οποίο είναι εξαιρετικό για το ελληνικό βόλεϊ. Ταξιδεύουμε στην Αθήνα ήρεμοι, να παίξουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε, και με το αποτέλεσμα θα φανεί αν θα είμαστε χαρούμενοι ή όχι». 


Τρίτη 25 Απριλίου 2023
3ος τελικός, Volley League ανδρών
Κλειστό Γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη»
19:15, ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ (ΕΡΤ3 HD)