ΟΦΝΙ-ΠΑΟΚ mαteco

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Για το Game 3 των τελικών της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 29 Απριλίου και ώρα 18:00, τον ΟΦΝΙ. 

Με σύμμαχο την έδρα του αλλά και την ποιότητα του, ο Δικέφαλος επικράτησε στην Θεσσαλονίκη με 23-21 και έκανε το 2-0 στην σειρά, έχοντας πλέον ξεκάθαρο πλεονέκτημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το σύνολο του Δημήτρη Πελεκίδη βρίσκεται ένα βήμα μακριά από τον τίτλο, ωστόσο γνωρίζει πως θα πρέπει να αντιμετωπίσει το τρίτο παιχνίδι με ακόμα περισσότερη σοβαρότητα και προσήλωση, προκειμένου να φτάσει στην πολυπόθητη τρίτη νίκη. 

Για το Game 3 των τελικών απέναντι στον ΟΦΝΙ, ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Η ομάδα έχει κάνει ήδη τα δύο βήματα τα οποία την έχουν φέρει πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αναμένουμε σίγουρα την αντίδραση του ΟΦΝΙ, οπότε θα είναι ένα πολύ δύσκολο και ιδιαίτερο παιχνίδι. Παρόλα αυτά η ομάδα πηγαίνει στην Αθήνα με ανεβασμένη ψυχολογία. Θα ακολουθήσουμε την ίδια συνταγή όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, με αμυντική προσήλωση σε κάθε φάση, ενώ στο επιθετικό κομμάτι πρέπει να έχουμε πειθαρχία και πολύ υπομονή. Στόχος μας είναι το τρίτο βήμα το οποίο θα μας φέρει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος». 


Σάββατο 29 Απριλίου 2023
3ος τελικός, Α1
Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας
18:00, ΟΦΝΙ-ΠΑΟΚ mαteco