Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Οι δηλώσεις των Γιόσκο Μιλενκόσκι και Γιάννη Τακουρίδη, μετά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΣΦΠ, στο πλαίσιο του Game 4 των τελικών της Volley League ανδρών. 

Γιόσκο Μιλενκόσκι:

«Ήταν το χειρότερο μας παιχνίδι φέτος, στη χειρότερη στιγμή. Δοκιμάσαμε τα πάντα. Ακόμα και τσάλεντζ χωρίς νόημα για να σταματήσει το παιχνίδι για λίγο. Μέχρι και σχήματα που δεν είχαμε παίξει ποτέ φέτος δοκιμάσαμε. Το θέλαμε πάρα πολύ για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Όταν ξεκινάς στραβά όλα πάνε στραβά. Στο τέλος είμαι χαρούμενος που πήραμε το κύπελλο και είχαμε θετικό πρόσημο απέναντι στις καλύτερες ομάδες. Είχαμε την ευκαιρία μας στον Πειραιά από το 0-2 και ίσως αυτό να ήταν και που μας επηρέασε».

Γιάννης Τακουρίδης:

 «Ήταν μία κακή μέρα. Δεν μπήκαμε στο γήπεδο. Δεν είναι ώρα να το αναλύσουμε. Συγγνώμη στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και δεν είδε την ομάδα να παλεύει. Την καλύτερη απάντηση στην επιτυχία και στην αποτυχία την έδωσε πρόσφατα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μπορείτε να τις δείτε. Δεν έγιναν πολλά πράγματα σωστά σήμερα. Είμαι στεναχωρημένος που χάθηκε η ευκαιρία να συνεχίσουμε την διεκδίκηση του πρωταθλήματος».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter