Αποχαιρετιστήριο γεύμα για τους Κυπελλούχους! (pics)

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Αποχαιρετιστήριο γεύμα πραγματοποίησε στο «Γλυκό μ' αλάτι» το τμήμα Βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ, μετά το τέλος των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. 

Μία σεζόν ολοκληρώθηκε, με τον ΠΑΟΚ να είναι πιστός στο... ραντεβού του με τους τίτλους, κατακτώντας πανάξια το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ παράλληλα έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και στους τελικούς του πρωταθλήματος, παίζοντας στα... όρια. 

Διοίκηση, παίκτες και τεχνικό τιμ, συναντήθηκαν για τελευταία φορά την φετινή χρονιά, περνώντας χαλαρές στιγμές μεταξύ τους. 

Ο Αντιπρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Παϊσιάδης, πήρε τον λόγο, συγχαίροντας και ευχαριστώντας παίκτες, τεχνικό τιμ, αλλά και όλους τους ανθρώπους οι οποίοι ήταν μέρος της φετινής πορείας της ομάδας. Παράλληλα πρόσθεσε πως μία από τις επιτυχίες της ομάδας, είναι το «χτίσιμο» του πρωταθλητισμού και των «υψηλών πτήσεων» κάθε σεζόν. 

Οι «Κυπελλούχοι» Ελλάδος μετά το τέλος του γεύματος, έδωσαν στο εστιατόρια μία μπάλα με τις υπογραφές τους. 

Το τμήμα Βόλεϊ Ανδρών του ΠΑΟΚ ευχαριστεί το «Γλυκό μ' αλάτι», για την άψογη εξυπηρέτηση και προσφορά σε ότι τους ζητήθηκε.  Το «Γλυκό μ' αλάτι» βρίσκεται στην Παπαδάκη 25 στην Θεσσαλονίκη, με τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311242982.

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter