ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΑ! ΠΑΟΚ mαteco-ΟΦΝΙ!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Για το Game 4 των τελικών της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco υποδέχεται την Τετάρτη 3 Μαΐου και ώρα 18:00, στην Μίκρα, τον ΟΦΝΙ. 

Η σειρά επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη, μετά τον τρίτο τελικό, με τον Δικέφαλο να θέλει να την τελειώσει μπροστά στον Κόσμο του, κατακτώντας το πέμπτο συνεχόμενο πρωτάθλημα και έκτο συνολικά. 

Φυσικά, το σύνολο του Δημήτρη Πελεκίδη γνωρίζει απόλυτα πως αν δεν τα δώσει όλα στον αγωνιστικό χώρο τότε τίποτα δεν θα του χαριστεί, και γι' αυτό τον λόγο προετοιμάστηκε σκληρά και ασταμάτητα για τον τέταρτο τελικό. 

Άπαντες στο τμήμα Χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ, κάνουν κάλεσμα στον Κόσμο, να δώσει δυναμικό παρών, στηρίζοντας την προσπάθεια των παικτριών του Δικεφάλου, με στόχο την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος. 

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV. 

Για το Game 4 απέναντι στον ΟΦΝΙ, ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Πλέον οι δύο ομάδες έχουμε έρθει αντιμέτωπες έξι φορές, οπότε η μία γνωρίζει πάρα πολύ καλά την άλλη. Είναι το τέταρτο παιχνίδι της σειράς των τελικών, θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο και αμφίρροπο παιχνίδι. Εμείς έχουμε μία μοναδική ευκαιρία, έχοντας φέρει την σειρά στο γήπεδο μας και με την βοήθεια του κόσμου, να πάρουμε τη νίκη η οποία θα μας δώσει το πρωτάθλημα. Θα δώσουμε το 100% σε όλη την διάρκεια του αγώνα, προκειμένου να το πετύχουμε και να πανηγυρίσουμε μαζί με τον κόσμο μας την κατάκτηση του πρωταθλήματος». 


Τετάρτη 3 Μαΐου 2023
4ος τελικός, Α1
Σπίτι του Χάντμπολ
18:00, ΠΑΟΚ mαteco-ΟΦΝΙ (AC PAOK TV)