Πρωτάθλημα, Πρωτάθλημα στον Πύργο τον Λευκό!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Το 3-1 στην τελική σειρά έκανε ο ΠΑΟΚ Μαteco, επικρατώντας του ΟΦΝΙ με 23-15, στο πλαίσιο του Game 4 της τελική φάσης των πλέι-οφ της Α1 Χάντμπολ γυναικών, κατακτώντας έτσι το Πρωτάθλημα για πέμπτη συνεχόμενη φορά. 

Ο ΠΑΟΚ mαteco παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Τομάσεβιτς, Χατζηπαρασίδου Βράνσιτς, Γκόμες, Μποριζόφσκα, Ζυγούρα και Μπουράτο. 

Με μεγάλη θέληση, πολύ ενέργεια αλλά και προσήλωση μπήκε ο ΠΑΟΚ mαteco στην αναμέτρηση και είχε το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους. Οι «ασπρόμαυρες» μπήκαν δυνατά με την Ζυγούρα με δύο προσωπικά της τέρματα να κάνει το 2-0, ενώ η ίδια λίγο αργότερα έκανε και το 6-3. Η Τομάσεβιτς πραγματοποιώντας τρομερές επεμβάσεις βοήθησε τις συμπαίκτριες τις να διευρύνουν κι άλλο το προβάδισμα τους, με την Μεντεσίδου λίγο αργότερα να σκοράρει για το 11-7. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Χατζηπαρασίδου με ωραία εκτέλεση πέναλτι να κάνει το 12-7. 

Στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού ο Δικέφαλος συνέχισε να είναι καταιγιστικός, δείχνοντας την υπεροχή του. Η Γκόμες είδε την άδεια εστία και με ένα μακρινό σουτ έκανε το 17-11 και αμέσως μετά η Χατζηπαρασίδου με το πέμπτο προσωπικό της τέρμα έκανε το 18-11. Αργότερα, η Σεβδίλη έκανε το 19-13 και η Βράνσιτς το 21-13, ενώ η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 23-15.