1st International Synchro Camp in Greece!

paok
Κατηγορία: Καλλιτεχνική Κολύμβηση
Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και ο Νηρέας Χαλανδρίου διοργανώνουν το «1st International Synchro Camp in Greece», το οποίο στόχο έχει την προπόνηση των αθλητριών της συγχρονισμένης κολύμβησης με καταξιωμένες προπονήτριες στο παγκόσμιο στερέωμα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι αθλήτριες καλλιτεχνικής κολύμβησης τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Οι αθλήτριες θα χωριστούν σε τμήματα ανάλογα με το επίπεδο τους και θα προπονούνται καθημερινά 3 -4 ώρες, μαθαίνοντας εξειδικευμένες τεχνικές της καλλιτεχνικής κολύμβησης. Παράλληλα, θα ακολουθούν ένα συγκεκριμένο αθλητικό πρόγραμμα που θα τις βοηθήσει να προσαρμοστούν στο απαιτητικό άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης για τη νέα χρονιά, μέσα σε ένα περιβάλλον ευχάριστο, ειδικά διαμορφωμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες των κοριτσιών!

Το 1st International Synchro Camp θα πραγματοποιηθεί στις κατασκηνώσεις Happy Days, στη Σιθωνία Χαλκιδικής την περίοδο 18-25 Αυγούστου 2018.

Οι μικρές αθλήτριες που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν τεχνικές του αθλήματος, να τις εξασκήσουν και να… αγγίξουν το άριστο αποτέλεσμα υπό την καθοδήγηση των κορυφαίων προπονητριών:

Χριστίνα Θαλασσινίδου, Νάστια Γκουτσεβα, Ναταλία Ανθοπούλου, Νίνα Λομούρη Μποτσορισβίλι, Ευαγγελία Κουτίδη.

Εκτός από τις παραπάνω εξέχουσες προπονήτριες, οι αθλήτριες θα προπονούνται από επιπλέον επιλεγμένες προπονήτριες- Μία για κάθε δέκα αθλήτριες!

Οι εγγραφές μέσω ΟΑΕΔ ξεκίνησαν και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 1 Μαΐου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ:

ΑΝΕΡΓΟΙ– ΟΑΕΔ

Οι γονείς που δικαιούστε να στείλετε τα παιδιά σας κατασκήνωση με το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ πρέπει να κάνετε ηλεκτρονικά αίτηση στην σελίδα του ΟΑΕΔ. Ο γονέας που είναι ο δικαιούχος (που πληροί τις προϋποθέσεις) μπαίνει στο www.oaed.gr, με τους προσωπικούς κωδικούς από τον ΟΑΕΔ για να κάνει την αίτηση. Οδηγίες για το πως να κάνετε την αίτηση βήμα βήμα θα βρείτε στο site της κατασκήνωσης Happy Days www.happydays.gr.

ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ

Όσοι γονείς είναι ασφαλισμένοι ή εργάζονται στα παρακάτω ασφαλιστικά ταμεία μπορούν τα παιδιά τους να συμμετέχουν δωρεάν στην κατασκήνωση.

Τα ασφαλιστικά ταμεία που παρέχουν δωρεάν κατασκήνωση μπορείτε να τα βρείτε στο site της κατασκήνωσης happy Days  www.happydays.gr.

ΙΔΙΩΤΙΚΑ

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 205 €

Με την εγγραφή του παιδιού πρέπει να δοθεί προκαταβολή, διαφορετικά δεν ισχύει η εγγραφή. Η προκαταβολή μπορεί να δοθεί:
Είτε μέσω τραπεζικού λογαριασμού, στην κατάθεση πρέπει οπωσδήποτε να γράψετε στην αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του παιδιού και την κατασκηνωτική περίοδο επιλογής.

Είτε μετρητά στο γραφείο της κατασκήνωσης.

Είτε μέσω Πιστωτικής Κάρτας, μέχρι 3 δόσεις.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Γραμματεία της κατασκήνωσης καθημερινά 09:00-20:00 στο 2310239891.

Για οποιεσδήποτε επιπλέον πληροφορίες καθώς και για την κράτηση θέσης στο διεθνές καμπ οπως επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους των ομάδων καλλιτεχνικής κολύμβησης Νηρέα Χαλανδρίου και Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Τηλ επικοινωνίας :

6937474150 ΝΗΡΕΑΣ

6944531705 ΠΑΟΚ

Για τη συμμετοχή στο διεθνές καμπ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές από ελληνικά σωματεία, σωματεία του εξωτερικού, αλλά και ατομικά !

Στο κόστος συμμετοχής περιλαμβάνεται και η μετακίνηση των αθλητριών από τη Θεσσαλονίκη ως την κατασκήνωση Ηappy Days.