Α. Λιάμπας: «Να σταθεροποιηθούμε στην κορυφή!»

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΠΕΣΘ από την Κ17 αγοριών του ΠΑΟΚ, μιλάει ο Υπεύθυνος Ακαδημιών, Αριστείδης Λιάμπας, στο acpaok.gr.

«Η αλήθεια είναι ότι ξεκινήσαμε από την αρχή της χρονιάς μία προσπάθεια να καθιερωθούμε στην κορυφή. Αυτό έγινε αργά, μεθοδικά και με υπομονή. Εχθές επιβραβευτήκαμε γι' αυτή την προσπάθεια, ήταν ένας πάρα πολύ ωραίος αγώνας, στον οποίο και οι δύο ομάδες τα δώσαμε όλα. Συγχαρητήρια στα παιδιά του ΠΑΟΚ, αλλά και του Πήγασου, του Ιωνικού και των Μουδανιών. Εύχομαι να γίνονται τέτοιοι αγώνες, διαφήμιση του αθλήματος, συγχαρητήρια και πάλι για την πολύ καλή απόδοση και παρουσία. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του ΠΑΟΚ, η οποία ήταν συνέχεια δίπλα μας, τους γονείς των παιδιών οι οποίοι μας στήριξαν, και να συγχαρώ και πάλι τους παίκτες μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Κάνουμε μία προσπάθεια να φέρουμε μετά τον κορωνοϊό τα παιδιά στα γήπεδα. Το καταφέραμε φέτος, είχαμε διάκριση σε αρκετές ηλικιακές κατηγορίες, εφηβικό και παιδικό. Γίνεται μία σωστή δουλειά από την Διοίκηση και τους προπονητές. Έχουμε πολλά παιδιά, τα οποία θέλουμε να αξιοποιήσουμε, ώστε μελλοντικά να τροφοδοτούμε την πρώτη ομάδα. Ξεκινάμε τον προγραμματισμό της νέας σεζόν από σήμερα, διότι θέλουμε να σταθεροποιηθούμε στην κορυφή». 


 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter