1st International Synchro Camp in Greece!

paok
Κατηγορία: Καλλιτεχνική Κολύμβηση
Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και ο Νηρέας Χαλανδρίου διοργανώνουν το «1st International Synchro Camp in Greece», το οποίο στόχο έχει την προπόνηση των αθλητριών της καλλιτεχνικής κολύμβησης με καταξιωμένες προπονήτριες στο παγκόσμιο στερέωμα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι αθλήτριες καλλιτεχνικής κολύμβησης τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, που έχουν γεννηθεί το 2009 και μεγαλύτερες..

Οι αθλήτριες θα χωριστούν σε τμήματα ανάλογα με το επίπεδο τους και θα προπονούνται καθημερινά 3 - 4 ώρες, μαθαίνοντας εξειδικευμένες τεχνικές της καλλιτεχνικής κολύμβησης. Παράλληλα θα ακολουθούν ένα συγκεκριμένο αθλητικό πρόγραμμα που θα τις βοηθήσει να προσαρμοστούν στο απαιτητικό άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης για τη νέα χρονιά, μέσα σε ένα περιβάλλον ευχάριστο, ειδικά διαμορφωμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες των κοριτσιών!

Το 1st International Synchro Camp θα πραγματοποιηθεί στις κατασκηνώσεις Skouras στη Νέα Φώκαια Χαλκιδικής την περίοδο 26 Αυγούστου 2018 έως 1 Σεπτεμβρίου.

Οι μικρές αθλήτριες που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν και να εξασκήσουν τεχνικές του αθλήματος και να αγγίξουν το άριστο αποτέλεσμα υπό την καθοδήγηση των κορυφαίων προπονητριών: Χριστίνα Θαλασσινίδου, Νάστια Γκουτσεβα, Ναταλία Ανθοπούλου, Νίνα Λομούρη Μποτσορισβίλι και Ευαγγελία Κουτίδη.

Εκτός από τις παραπάνω διακεκριμένες προπονήτριες και ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων παιδιών, θα υπάρχουν επιπλέον επιλεγμένες προπονήτριες ώστε η αναλογία προπονητριών/αθλητριών να μην υπερβαίνει το 1/10

Οι εγγραφές μέσω ΟΑΕΔ ξεκίνησαν και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 1 Μαΐου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ:

ΑΝΕΡΓΟΙ– ΟΑΕΔ
Οι δικαιούχοι γονείς των Προγραμμάτων Παιδικών Κατασκηνώσεων του ΟΑΕΔ υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση στην σελίδα του ΟΑΕΔ ( www.oaed.gr), κάνοντας χρήση των προσωπικών κωδικών του ΟΑΕΔ. Σχετικές οδηγίες παρέχονται στο site των κατασκηνώσεων Skouras .
Επιπλέον κόστος συμμετοχής 40€ το οποίο προκαταβάλλεται.

ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ
Παιδιά γονέων που είναι ασφαλισμένοι ή εργαζόμενοι σε ασφαλιστικά ταμεία όπως αυτά αναφέρονται αναλυτικά στο site των κατασκηνώσεων Skouras μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν στην κατασκήνωση. .

ΙΔΙΩΤΕΣ
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τους Υπευθύνους στα τηλέφωνα επικοινωνίας που αναγράφονται παρακάτω.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ-ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ
Η μετακίνηση όλων των αθλητριών από τη Θεσσαλονίκη στην κατασκήνωση και αντίστροφα, θα γίνει με πούλμαν, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Σημειώνεται επίσης ότι παρέχεται η δυνατότητα μετάβασης των αθλητριών από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη και αντίστροφα με πούλμαν.

Εντός του πρώτου πενθημέρου του Αυγούστου, θα ανακοινωθούν οι ώρες αναχώρησης των πούλμαν από Αθήνα για Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, καθώς και από Θεσσαλονίκη για την κατασκήνωση και αντίστροφα.

Κατά το ίδιο διάστημα θα ενημερωθείτε και για το αναλυτικό πρόγραμμα του Camp.

Για επιπλέον πληροφορίες καθώς και για την κράτηση θέσης για το «1st International Synchro Camp in Greece» μπορείτε να επικοινωνείτε με τους υπεύθυνους των ομάδων καλλιτεχνικής κολύμβησης Νηρέα Χαλανδρίου και Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Τηλ επικοινωνίας :
6937474150 ΝΗΡΕΑΣ
6944531705 ΠΑΟΚ

Για την επιλογή συμμετεχόντων στη διοργάνωση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται είτε μέσω των Σωματείων, είτε ατομικά.