Η γιορτή για τα 20 χρόνια της Πισίνας της Τούμπας!

paok
Κατηγορία: Ακαδημία Κολύμβησης Τούμπας
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018 ο Εορτασμός των 20 Χρόνων Λειτουργίας της Πισίνας του ΠΑΟΚ κάτω από τη Θύρα 5 του Γηπέδου της Τούμπας. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλοι οι μικροί κολυμβητές της Ακαδημίας Εκμάθησης Κολύμβησης, οι οποίοι πρόσφεραν ωραίο θέαμα στους καλεσμένους, μέσω της επίδειξης των κολυμβητικών τους ικανοτήτων.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν ο Β' Αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Άλκης Ησαϊάδης, ο Γενικός Αρχηγός του Υγρού Στίβου και μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Γιάννης Ελευθεριάδης, ενώ την εκδήλωση «άνοιξε» ο Υπεύθυνος Ακαδημίας Εκμάθησης Κολύμβησης και μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Δημήτρης Χατζηγεωργίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ανατολίτης.

Εκτός των προαναφερομένων, στην «ασπρόμαυρη γιορτή» παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Αθανάσιος Καπετανάκης, ο Ειδικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Πατρίδας, τα μέλη του Δ.Σ. & Υπεύθυνοι Επικοινωνίας κκ. Άκης Μπεκιάρης & Άγγελος Παυλίδης,  το μέλος του Δ.Σ. και Έφορος του τμήματος Πάλης κ. Χάρης Μάλλιος, το αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. & Έφορος του τμήματος σκάκι κ. Σάββας Μάτσας, το αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. & Έφορος του τμήματος Κολύμβησης κ. Νίκος Παρασκευόπουλος, η Έφορος Κολύμβησης κ. Λίνα Θεοδωρίδου, το μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Άρης Καρακούσης, ο παλαιός παράγοντας του ΠΑΟΚ κ. Δημήτρης Νικηφόρου, οι καταξιωμένοι κολυμβητές του Συλλόγου μας  Αστέριος Δαλδογιάννης, Νίκος Σοφιανίδης και Γιάννης Γιαννούλης, καθώς και όλοι οι προπονητές κολύμβησης του ΠΑΟΚ.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο ΠΑΟΚτσής δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός κ. Κωστής Τσατσαρός.

Μετά το τέλος των επιδείξεων δόθηκαν μετάλλια σε όλα τα μικρά δελφίνια, καθώς και μπλουζάκια εορτασμού των «20 χρόνων» της Πισίνας!

Για εγγραφές ενόψει του καλοκαιριού, αλλά και της νέας χρονιάς στην Ακαδημία Εκμάθησης Κολύμβησης του Α.Σ. ΠΑΟΚ απευθύνεστε στα τηλέφωνα επικοινωνία:

Γραφεία Α.Σ. ΠΑΟΚ: 2310 988.000 
Γραφεία Πισίνας: 2310 952.193