Η Καλλιτεχνική Κολύμβηση στο 1ο Olympic Day Run!

paok
Κατηγορία: Καλλιτεχνική Κολύμβηση
Το τμήμα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης θα συμμετάσχει στο 1ο Olympic Day Run, που θα διεξαχθεί στην πόλη μας, τη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018.

Στο Olympic Day Run θα λάβουν μέρος 40 μικρές αθλήτριες του τμήματος, σύσσωμο το τεχνικό τιμ, καθώς και η Έφορος κ. Άννα Καραβασίλη, ενώ αναμένεται και η ανακοίνωση συμμετοχής και άλλων τμημάτων του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρεται και στο event 1o Olympic Day Run στο facebook:

«Το Ολυμπιακό Μουσείο-Protergia, πιστό στους ιδρυτικούς του στόχους, μεταλαμπάδευσης Ολυμπιακών αξιών και διάχυσης του Ολυμπισμού ως φιλοσοφίας και τρόπου ζωής, σχεδιάζει μια από τις μεγαλύτερες στη χώρα, εκδηλώσεις εορτασμού της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας, για το έτος 2018, σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Ελληνική Ολυμπιακή Ακαδημία και υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει μια σειρά από αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα αγκαλιάσουν την πόλη της Θεσσαλονίκης και οι οποίες θα εντάξουν δυναμικά την Ελλάδα μας, στον χάρτη του παγκόσμιου εορτασμού της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας. Ειδικότερα, στις 22 Ιουνίου 2018 σχεδιάζεται η διοργάνωση του δρομικού γεγονότος, “1ο Olympic Day Run”, που στοχεύει στη συμμετοχή κυρίως νέων, παιδιών και οικογενειών. Το “Olympic Day Run” ακολουθώντας τους ρυθμούς του ''Move, Learn, Discover'', του μότο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για την ενεργοποίηση των τοπικών κοινοτήτων να συμμετέχουν στον εορτασμό της ημέρας, θα αναπτυχθεί σε αγώνα 5χλμ. που θα ξεκινήσει από το Μουσείο και θα καταλήξει στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, όπου θα ακολουθήσουν πολιτιστικές εκδηλώσεις, παρουσία πολιτιστικών και αθλητικών φορέων, συλλόγων και σωματείων της πόλης. Στο πλαίσιο του 70ου επετειακού εορτασμού από την καθιέρωση της ημέρας, σας καλούμε να συμμετέχετε στο μεγάλο δρομικό γεγονός “1ο Olympic Day Run”, που στοχεύουμε να στρέψει τα διεθνή βλέμματα της Ολυμπιακής οικογένειας, στην πόλη μας.»

Το κόστος συμμετοχής στο Μαραθώνιο ανέρχεται στα 5€.