Τα 20 χρόνια λειτουργίας... οδηγός για το μέλλον!

paok
Κατηγορία: Ακαδημία Κολύμβησης Τούμπας
Ολοκληρώνονται σήμερα, Παρασκευή 20 Ιουλίου, οι προπονήσεις της Ακαδημίας Κολύμβησης της Τούμπας, με το ραντεβού μικρών δελφινιών και προπονητών να ανανεώνεται για τις 20 Αυγούστου και ώρα 17.30.

Οι εγγραφές ξεκινούν από τις 20 Αυγούστου κατά τις ώρες προπονήσεων, 17:30-20:00, ενώ πλέον μπορείτε και να εγγραφείτε και διαδικτυακά στέλνοντας την Αίτηση Εγγραφής στο email academies@acpaok.gr.

Ο Έφορος του τμήματος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Δημήτρης Χατζηγεωργίου, δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, που ολοκληρώνουμε ακόμη μια επιτυχημένη χρονιά για την Ακαδημία Κολύμβησης και γενικότερα την Πισίνα του ΠΑΟΚ. Τα 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας και λειτουργίας της Πισίνας του Α.Σ. ΠΑΟΚ, που συμπληρώσαμε φέτος, μας δίνουν όραμα και μεγαλύτερη αισιοδοξία για τα επόμενα  χρόνια που έρχονται. Τόσο η Ακαδημία Κολύμβησης (3,5-11 ετών) όσο και το Βaby-Swimming (6 μηνών-3,5 ετών), αλλά και το Aqua Aerobic Γυναικών προσφέρουν καθημερινά υγεία, χαρά και ασφάλεια και καλούμε τον κόσμο να έρθει στην Πισίνα του ΠΑΟΚ, ώστε να συμμετάσχει ενεργά στα προγράμματα».