Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Πανελληνίου- Δύο «χρυσά» για τον ΠΑΟΚ!

paok
Κατηγορία: Κολύμβηση
Με... ασπρόμαυρες επιτυχίες ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κολύμβησης ανδρών-γυναικών που διεξάγεται στο Κολυμβητήριο Αλίμου.

Στα 50m ελεύθερο-ανδρών, ο αθλητής του συλλόγου μας, Οδυσσέας Μελαδίνης, τερμάτισε στην δεύτερη θέση, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο. Στο ίδιο αγώνισμα, ο Χρήστος Παπαδόπουλος , κατέλαβε την έβδομη θέση.

Στα 50m ελεύθερο- γυναικών, η αθλήτρια του συλλόγου μας, Βασιλική-Σταυρούλα  Μπάκα , τερμάτισε στην δεύτερη θέση, προσθέτωντας ακόμα ένα μετάλλιο στην συλλογή του Δικεφάλου. Στο ίδιο αγώνισμα, η Κάλια Αντωνίου, τερμάτισε στην πέμπτη θέση.

Στα 200m ύπτιο-ανδρών, ο αθλητής του συλλόγου μας, Νικόλας Σοφιανίδης , τερμάτισε στην τρίτη θέση, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Στο ίδιο αγώνισμα, ο Απόστολος Σίσκος πραγματοποίησε Πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία των Παμπαίδων Α'.

Στα 100m πεταλούδα-γυναικών, η αθλήτρια του συλλόγου μας, Άννα Ντουντουνάκη , τερμάτισε στην πρώτη θέση, προσθέτωντας ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο στην συλλογή της αλλά και στο πλούσιο παλμαρέ του ΠΑΟΚ. Στο ίδιο αγώνισμα, η Σωτηρία Νεοφύτου , τερμάτισε στην έκτη θέση.

Στα 1500m ελεύθερο-ανδρών, οι Αστέριος  Δαλδογιάννης και Ιωάννης Στάμος , κατέλαβαν την τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα.

Στα 4Χ100 Mixed, η τετράδα του ΠΑΟΚ που αποτελείται από τους Οδυσσέα Μελαδίνη , Δημήτριο Ραγγούση ,Βασίλικη-Σταυρούλα  Μπάκα και Κάλια Αντωνίου , κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας! Πάμε ΠΑΟΚ!
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

 
Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter