Ολοκληρώθηκε η τρίτη μέρα- Στα 15 μετάλλια ο ΠΑΟΚ!

paok
Κατηγορία: Κολύμβηση

Ολοκληρώθηκε η τρίτη μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Open που διεξάγεται στον Άλιμο Αττικής. 

Οι κολυμβητές του ΠΑΟΚ, κατέκτησαν ακόμα έξι μετάλλια, φτάνοντας στον αξιοσημείωτο αριθμό των 15... ασπρόμαυρων μεταλλίων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τρίτης μέρας των τελικών:

Στα 100m ελεύθερο γυναικών, η αθλήτρια του Συλλόγου μας, Κάλια Αντωνίου, τερμάτισε στην δεύτερη θέση, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο. Στο ίδιο αγώνισμα, η Βασιλική-Σταυρούλα Μπάκα, κατέλαβε την τρίτη θέση, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Στα 100m ελεύθερο ανδρών, ο αθλητής του Συλλόγου μας, Οδυσσέας Μελαδίνης, τερμάτισε στην τρίτη θέση, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Στο ίδιο αγώνισμα, ο Χρήστος Παπαδόπουλος, κατέλαβε την πέμπτη θέση.

Στα 200m μικτή ατομική ανδρών, ο αθλητής του Συλλόγου μας, Ιωάννης Κοκκινίδης, τερμάτισε στην όγδοη θέση.

Στα 800m ελεύθερο ανδρών, οι αθλητές του Συλλόγου μας, Αστέριος Δολδογιάννης και Ιωάννης Στάμος, κατέλαβαν την τέταρτη και έβδομη θέση αντίστοιχα.

Στα 4Χ200m ελεύθερο γυναικών, η τετράδα του ΠΑΟΚ που αποτελείται από τις Βασιλική-Σταυρούλα Μπάκα, Φανή-Στυλιανή Αντωνιάδου, Άννα Ντουντουνάκη και Κάλια Αντωνίου, κατέλαβε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Στα 4Χ200m ελεύθερο ανδρών, η τετράδα του ΠΑΟΚ που αποτελείται από τους Δημήτρη Ραγγούση, Νικόλα Σοφιανίδη, Ιωάννη Στάμο και Αστέριο Δολδογιάννη, κατέλαβε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Στα 4Χ100m μικτή ομαδική, η τετράδα του ΠΑΟΚ που αποτελείται από τους Νικόλα Σοφιανίδη, Γαβριήλ Τιτόπουλο και τις Άννα Ντουντουνάκη και Κάλια Αντωνίου, κατέλαβε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Η... ασπρόμαυρη κολύμβηση με την συμβολή του Γενικού Αρχηγού Υγρού Στίβου, Γιάννη Ελευθεριάδη, και των αρμοδίων εφόρων, συνεχίζει να βιώνει αγωνιστικές επιτυχίες, οι οποίες αντανακλώνται από την κορυφή (ανδρών-γυναικών) μέχρι και την βάση (τμήματα υποδομής).

Άλλωστε, τα κολυμβητικά τμήματα του ΠΑΟΚ αποτελούν την μεγαλύτερη ακαδημία της χώρας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας! Πάμε ΠΑΟΚ!

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

 
Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter