Με 19 μετάλλια ολοκλήρωσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Open ο ΠΑΟΚ!

paok
Κατηγορία: Κολύμβηση

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης Open, το οποίο διεξήχθη στον Άλιμο Αττικής, από τις 2 μέχρι και τις 5 Αυγούστου. 

Η κολυμβητική ομάδα του ΠΑΟΚ, ολοκλήρωσε το Πανελλήνιο, κατακτώντας συνολικά 19 μετάλλια, ενώ συνολικά σε όλες τις κατηγορίες κατέλαβε την δεύτερη θέση με 686 πόντους.

Όσον αφορά τις βαθμολογίες, κατέλαβε την δεύτερη θέση στην κατηγορία των ανδρών με 387 πόντους και την τρίτη θέση στην κατηγορία των γυναικών με 299 πόντους. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των τελικών της τελευταίας ημέρας:

Στα 50m πεταλούδα γυναικών, η αθλήτρια του Συλλόγου μας, Άννα Ντουντουνάκη, τερμάτισε στην πρώτη θέση, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Στον ίδιο αγώνισμα, μετάλλιο κατέκτησε και η Σωτηρία Νεοφύτου, η οποία τερμάτισε στην τρίτη θέση. Η Κάλια Αντωνίου, τερμάτισε στην έβδομη θέση.

Στα 400m ελεύθερο ανδρών, ο Αστέριος Δαλδογιάννης, τερμάτισε στην πέμπτη θέση. 

Στα 100m ύπτιο ανδρών, ο Νικόλας Σοφιανίδης, πρόσθεσε ακόμα ένα μετάλλιο στην... ασπρόμαυρη συλλογή, καθώς κατέλαβε την δεύτερη θέση.

Στα 4Χ100m ελεύθερο ανδρών, η ομάδα του ΠΑΟΚ που αποτελείται από τους Οδυσσέα Μελαδίνη, Χρήστο Παπαδόπουλο, Νικόλα Σοφιανίδη και Δημήτρη Ραγγούση, τερμάτισε στην τέταρτη θέση.

Στα 4Χ100m ελεύθερο γυναικών, η ομάδα του ΠΑΟΚ που αποτελείται από τις Βασιλική-Σταυρούλα Μπάκα, Άννα Ντουντουνάκη, Θεοδώρα Χατζηνικολάου και Κάλια Αντωνίου, τερμάτισε στην δεύτερη θέση, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για τις επιδόσεις τους! Πάμε ΠΑΟΚ!

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

 
Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter