Ανανέωση συνεργασίας με τη Σοφία Μάντη

paok
Κατηγορία: Καλλιτεχνική Κολύμβηση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Θεσσαλονίκη, 29/08/2019

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την Σοφία Μάντη, η οποία θα συνεχίσει ως artistic coach - choreographer την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η Σοφία Μάντη, έχει διδάξει επί σειρά ετών το μάθημα του κλασσικού μπαλέτου και του αυτοσχεδιασμού στον Α.Ν.Ο.Α., ενώ έχει διατελέσει στην Εθνική Ελλάδος Συγχρονισμένης Κολύμβησης βασικός συνεργάτης και χορογράφος. Επιπλέον, έχει συνεργαστεί με την Εθνική Αυστρίας Συγχρονισμένης Κολύμβησης ως artistic coach.

Μετά τη συμφωνία ανανέωσης συνεργασίας, η Σοφία Μάντη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Με μεγάλη χαρά αποδέχομαι και φέτος την πρόταση συνεργασίας με το τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης του ΠΑΟΚ. Δηλώνω παρούσα με όλες μου τις δυνάμειες, στην υπηρεσία των αθλητών και του ιστορικού Σωματείου με μόνο στόχο την καλλιτεχνική οχύρωση και διαρκή τεχνική βελτίωση των αθλητριών. Εργαλεία μου, οι ποικίλες χορευτικές τεχνικές προς διδαχή και το πάθος μου για την έρευνα που εξελίσσει το άθλημα. Στο φετινό μου προγραμματισμό, πρώτη θέση θα έχει η σκληρή δουλειά με στόχο τη διαμόρφωση της κοινής αισθητικής σφραγίδας, που θα οδηγήσει την ομάδα σε ασφαλές μονοπάτι προόδου».

Καλή επιτυχία Σοφία!
 

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ