Π. Σταματιάδης: Ο αήττητος ποδηλάτης!

paok
Κατηγορία: Ποδηλασία
Ο αήττητος ποδηλάτης Πάρης Σταματιάδης μιλάει στο acpaok.gr:

«Το όνομά μου είναι Σταματιάδης Πάρης και γεννήθηκα το 2005. Είμαι κάτοικος του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης και εδώ και 4 χρόνια ασχολούμαι με την ποδηλασία στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Από μικρός αποφάσισα να ασχοληθώ με το άθλημα αυτό χωρίς να θέλω να δοκιμάσω κάτι άλλο.

Το 2017 ήταν η καλύτερη χρονιά μου αγωνιστικά, αφού κατέκτησα 18 χρυσά μετάλλια, δηλαδή παρέμεινα αήττητος σε όποιον αγώνα και αν έτρεξα στην κατηγορία μου «Μίνι Μεγάλα».

Μέσα σε αυτές τις νίκες ήταν όλα τα Πρωταθλήματα Βορείου Ελλάδος, δρόμου, ατομικής χρονομέτρησης δρόμου και ορεινής ποδηλασίας.

Στεναχωρέθηκα, διότι φέτος δε διεξάχθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα λόγω οικονομικών προβλημάτων της Ομοσπονδίας όπου ήμουν το φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Οι στόχοι μου για τη νέα σεζόν παραμένουν υψηλοί, παρόλο που θα διαγωνίζομαι στην ανώτερη κατηγορία των Παμπαίδων.

Πρώτα από όλα θέλω να είμαι υγιής χωρίς τραυματισμούς και ελπίζω να φτάσω και φέτος στην κατάκτηση αρκετών μεταλλίων και γιατί όχι και στην κορυφή του βάθρου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου Μαλούση Στέλιο και Ηλιάδη Αλέξανδρο για την πολύτιμη βοήθεια τους και ακολουθώντας τις οδηγίες τους κατάφερα να φτάσω σε αυτή την επιτυχία.  Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρία Merida bikes και το κατάστημα ποδηλατών Cycle που μου προσέφεραν χορηγία το αγωνιστικό ποδήλατο βουνού.»