Γρηγόρης Βοτίκας: «Η δουλειά που γίνεται στο τμήμα φαίνεται από τις διακρίσεις!»

paok
Κατηγορία: JUDO

Ένα από τα αθλήματα που μπήκαν πρόσφατα στην ζωή της ασπρόμαυρης οικογένειας είναι αυτό του JUDO. Ο προπονητής, Γρηγόρης Βοτίκας, κάνει τον δικό του απολογισμό μέσω του acpaok.gr.

- Ένα τόσο νεοσύστατο τμήμα, μετράει επιτυχίες, όχι μόνο εντός αλλά και εκτός συνόρων... Η δουλειά που γίνεται στο τμήμα είναι εμφανής... Κάνοντας τον απολογισμό τι μένει;

«Η δουλειά που γίνεται στο τμήμα Judo του ΠΑΟΚ φαίνεται απ' τις πολλές διακρίσεις που μετράει η ομάδα μας. Φέτος είναι ο πρώτος χρόνος συμμετοχής μας σε αγώνες, ενώ το τμήμα μετράει 2 χρόνια μόνο λειτουργίας και ήδη έχουμε καταφέρει να κατακτήσουμε 3 πανελλήνια πρωταθλήματα, ένα στους Άνδρες τον Δεκέμβριο στα Ιωάννινα, ένα στις Γυναίκες τον Δεκέμβριο επίσης στα Ιωάννινα και ένα στο Νέων Ανδρών αυτό το σαββατοκύριακο στη Λάρισα, με την κατάκτηση συνολικά 16 μεταλλίων σε πανελλήνια πρωταθλήματα, 8 χρυσά, 5 ασημένια και 3 χάλκινα. Επίσης έχουμε συμμετάσχει σε πολλά διεθνή τουρνουά σε Αμύνταιο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και στη Σόφια της Βουλγαρίας με συνολικό απολογισμό άλλα 24 μετάλλια για τους αθλητές του ΠΑΟΚ. Τρεις αθλητές του ΠΑΟΚ διεκδικούν πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο και οι δύο από αυτούς σχεδόν την έχουν εξασφαλίσει, με την κατάκτηση πολλών νικών αλλά και μεταλλίων σε παγκόσμια Grand Prix».

- Το συστατικό των επιτυχιών και μεταλλίων ποιο είναι;

«Το συστατικό για τις επιτυχίες είναι η πολλή δουλειά και η πολλή προπόνηση. Η προσήλωση στους στόχους μας και η αφοσίωση σε αυτό που κάνουμε, να κυνηγάμε κάθε δυνατή προετοιμασία και τουρνουά για τους αθλητές μας,να τους εφοδιάσουμε με όσο το δυνατόν περισσότερες αγωνιστικές εμπειρίες ώστε να είναι σωστά προετοιμασμένοι για να αγωνιστούν και να διακρίνονται συνεχώς».

- Οι επόμενοι στόχοι;

«Οι επόμενοι στόχοι που ακολουθούν είναι τα βαλκανικά και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όλων των ηλικιών όπου θα αγωνιστούν όσοι αθλητές του ΠΑΟΚ κατάφεραν να διακριθούν στα πανελλήνια πρωταθλήματα αυτής της χρονιάς και θα ακολουθήσουν επίσης αρκετά διεθνή τουρνουά όπου θα συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι αθλητές του τμήματος και φυσικά το καλοκαίρι οι Ολυμπιακοί Αγώνες όπου και εκεί θα υπάρχει ασπρόμαυρη εκπροσώπηση».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter