Τ. Κεραμυδά: «Έχουμε μπει σε τροχιά επανέναρξης»

paok
Κατηγορία: Στίβος

Για την κατάσταση στον χώρο του στίβου, μίλησε στο acpaok.gr, η έφορος του τμήματος, Τάνια Κεραμυδά.

«Η κατάσταση στο τμήμα φέτος ξεκίνησε πάρα πολύ καλά, τα μηνύματα ήταν πολύ αισιόδοξα και τα σχέδια πολλά, την ομαλή μας πορεία διέκοψε η κατάσταση του κορωναϊού. Μας έλειψε πάρα πολύ ο χώρος, μας έλειψαν πολύ τα παιδάκια μας που τόσο απότομα τα αποχωριστήκαμε, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η υγεία είναι πάνω απ'όλα. 

Με σεβασμό, ευθύνη και πλήρη εφαρμογή στα νέα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που έχει θέσει το κράτος για τους αθλητές και το προσωπικό, από σήμερα έχουμε μπει σε τροχιά επανέναρξης των ακαδημιών, «καταστρώνοντας» με τους προπονητές μας τα νέα σχέδια για να ευχαριστήσουμε τους μικρούς μας αθλητές που τόσο μας έλειψαν! Εντός της εβδομάδας θα ξεκινήσουμε και επίσημα τις προπονήσεις.

Όσον αφορά τους μεγάλους αθλητές, η Ομοσπονδία (ΣΕΓΑΣ) μας ενημέρωσε ότι τα πανελλήνια πρωταθλήματα θα γίνουν κανονικά. Οι συγκεκριμένοι αθλητές πέρασαν δύσκολα τους μήνες της καραντίνας. Έψαχναν τρόπους να κρατηθούν ενεργοί και προπονούνταν σε παρκάκια, βουνά, παρτέρια. 

Στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο, οι αθλητές μας έχουν πέσει με τα μούτρα στην προπόνηση για να σώσουν ότι προλάβουν από την φετινή αγωνιστική χρονιά. Η διεξαγωγή των αγώνων θα είναι μία πολύ καλή ψυχολογική τόνωση για εκείνους, καθώς αρχικά φαινόταν ότι η χρονιά θα πάει εντελώς χαμένη.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι οι προπονήσεις θα γίνουν με κάποιες τεχνικές αλλαγές για λόγους υγιεινής, και πάντα με βάση το γράμμα του νόμου».


 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter