Στην οικογένεια Στίβου του ΠΑΟΚ ο Αναστάσιος Παπαδόπουλος

paok
Κατηγορία: Στίβος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θεσσαλονίκη, 09/10/2020


Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Στίβου, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, Αναστάσιο Παπαδόπουλο, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ο Αναστάσιος Παπαδόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητα στον Κλασσικό Αθλητισμό.

Υπήρξε αθλητής στο ακόντιο με πανελλήνιες διακρίσεις αλλά και συμμετοχή στην εθνική ομάδα της χώρας μας, ενώ πλέον είναι προπονητής ρίψεων.

Με την άφιξη του στον ΠΑΟΚ, ο Αναστάσιος Παπαδόπουλος έρχεται να προσφέρει στον Δικέφαλο τον νεανικό του ενθουσιασμό σε συνδυασμό με πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες.

Μετά την συμφωνία έναρξης συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Αναστάσιος Παπαδόπουλος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αισθάνομαι χαρούμενος και ιδιαίτερα ικανοποιημένος που θα συνεργαστώ με μία μεγάλη ομάδα του χώρου. Παράλληλα νιώθω και την ευθύνη που μου αναλογεί ώστε να έχουμε μία καλή συνεργασία, η οποία θα φέρει και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, και την έφορο, Τάνια Κεραμυδά, για την εμπιστοσύνη τους σε μένα».

Καλώς ήρθες Αναστάσιε!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ