Ενίσχυση στο τμήμα Στίβου του ΠΑΟΚ με Βασιλική Χαϊτίδου!

paok
Κατηγορία: Στίβος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θεσσαλονίκη, 22/12/2020


Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Στίβου, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Βασιλική Χαϊτίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. 

Γεννημένη στις 10 Φεβρουαρίου του 2000, η Βασιλική Χαϊτίδου ξεκίνησε την ενασχόληση της με τον στίβο στην ηλικία των εννέα ετών. Προερχόμενη από αθλητική οικογένεια, οι επιδόσεις της στις ταχύτητες και στα άλματα ξεκίνησαν να προκαλούν αίσθηση από νωρίς. 

Από το 2016 ξεκίνησε να ασχολείται περισσότερο με το άλμα εις μήκος, ενώ στο εκπαιδευτικό κομμάτι, είναι φοιτήτρια του Tμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Φετινός στόχος της, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες λόγω της κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία, είναι η συμμετοχή της στους μεσογειακούς αγώνες νέων, αλλά και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23.

Η Βασιλική Χαϊτίδου, έρχεται στην οικογένεια του ΠΑΟΚ από την Δόξα Περδίκα. To τμήμα ευχαριστεί τον προπονητή, κ. Βασίλη Ανθούλη, για την συνεργασία του για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Αναλυτικά όλες οι διακρίσεις της Βασιλικής Χαϊτίδου:

2015: 5η θέση στα 150μ πανελλήνιο ΠΚ με 19"54

2016: 5η θέση πανελλήνιο Π/Κ στο μήκος (5.62μ) και στα 100μ (12"78)

Ανοιχτός στίβος :

Ατομική επίδοση στα 100μ 12"59

1η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Π/Κ στο άλμα εις μήκος με 5,92μ
2η θέση στη συμμετοχή με την Εθνική ομάδα στη διεθνή συνάντηση Ελλάς-Κύπρος

3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23 και 4η θέση στις γυναίκες με 6.08μ. και 6.17μ. με αέρα στην Καλλιθέα.

Κλειστός στίβος:

2020: 5η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου Α/Γ στο άλμα εις μήκος με 5.7.

2017: Άλμα εις μήκος 5,72μ

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Βασιλική Χαϊτίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω πλέον στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Τιμή μου που θα αγωνίζομαι στα ασπρόμαυρα, πραγματοποιώντας και το όνειρο του πατέρα μου! Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Πρόεδρο του Συλλόγου, την Διοίκηση, και την έφορο, κ. Τάνια Κεραμυδά, για την ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνιστώ σε μία τεράστια ομάδα, και για το ενδιαφέρον και την φιλοξενία που μου έχουν δείξει. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, κ. Στυλιανίδη, τον πρώτο μου προπονητή, κ. Ανθούλη, και όλους όσους με στηρίζουν, οικογένεια και φίλους».

Καλώς ήρθες Βασιλική!


ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ