ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Αναβολή στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

paok
Κατηγορία: Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ

Την αναβολή του προγραμματισμένου για σήμερα αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και για λόγους ανωτέρας βίας, αποφάσισε ο ΕΣΑΚΕ, ύστερα από σχετικό αίτημα των φιλοξενούμενων και μετά από την διάγνωση θετικών κρουσμάτων COVID—19.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ… «Με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ ύστερα από σχετικό αίτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ο προγραμματισμένος για σήμερα Κυριακή (7/2) αγώνας ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναβάλλεται για λόγους ανωτέρας βίας.

Και ειδικότερα προκειμένου να διασφαλισθεί στο μέτρο του δυνατού η διασπορά του ιού COVID-19 και η προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας από τον ανωτέρω ιό, μετά την έκτακτη κατάσταση που διαμορφώθηκε λόγω της διάγνωσης θετικών κρουσμάτων στην ομάδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σε προγραμματισμένο μοριακό έλεγχο (PCR) που πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο Σ.Ε.Φ την Παρασκευή (5/2) στα πλαίσια της διοργάνωσης της Ευρωλίγκας.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης για την 14η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ».

Πηγή: paokbc.gr