Winmasters MVP η Μαρία Μεντεσίδου!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Πολυτιμότερη παίκτρια της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021, αναδείχθηκε η αθλήτρια του τμήματος χάντμπολ γυναικών, Μαρία Μεντεσίδου μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Η Ελληνίδα εξτρέμ, πέτυχε το ιστορικό 23ο τέρμα του ΠΑΟΚ Mateco, στη νίκη του Δικεφάλου επί της ισπανικής Rincon Fertilidad Malaga με 23-22, η οποία ήταν η πρώτη ελληνικής ομάδας σε προημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης αλλά και η μοναδική νίκη ελληνικής ομάδας επί ισπανικής σε συλλογικό επίπεδο γυναικείου χάντμπολ. 

Η Μαρία Μεντεσίδου τερμάτισε πρώτη με 60%, δεύτερη η Βάσια Γκάτζιου με 40%. 

Για τη διάκριση της ως Winmasters MVP της αγωνιστικής εβδομάδας, η Μαρία Μεντεσίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενη για τη διάκριση αυτή, η οποία ήρθε μέσω της ομαδικής δουλειάς. Από πλευράς μου προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Δουλέψαμε σκληρά για αυτά τα παιχνίδια και καταφέραμε να γράψουμε ιστορία. Τώρα στρεφόμαστε στο εγχώριο πρωτάθλημα και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την κατάκτηση του νταμπλ».

Συγχαρητήρια Μαρία!

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter