​​​​​​​ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΑΟΚ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! 

paok
Κατηγορία: Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Ποδοσφαίρου, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 22 Μαΐου και ώρα 21:00 στο ΟΑΚΑ, τον ΟΣΦΠ. 

Σε ακόμα έναν τελικό επί Αθηναϊκού εδάφους, στον 66ο για την ακρίβεια, ο ΠΑΟΚ καλείται να δώσει την ψυχή του, να παίξει στα όρια, προκειμένου να στεφθεί Κυπελλούχος για όγδοη φορά στην ιστορία του. 

Σε μία μάχη απέναντι στο κατεστημένο, άπαντες στην τεράστια οικογένεια του ΠΑΟΚ πρέπει να βρίσκονται στο ΟΑΚΑ με το μυαλό τους και την θετική τους ενέργεια, με τους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία να κάνουν την υπόλοιπη δουλειά. 

Παίκτες του ΠΑΟΚ, δώστε την ψυχή σας στον αγωνιστικό χώρο για τους εκατομμύρια φίλους του Δικεφάλου! Για όλους εκείνους που θα ήθελαν να είναι στο πλευρό σας και δεν μπορούν λόγω των συνθηκών! Για τους αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα σας κοιτούν από ψηλά! Για τον Γιαννάκη μας, τον πιο πιστό οπαδό μας! Για τον γηραιότερο μέχρι και τον νεότερο φίλο αυτής της τεράστιας ιδέας! 

Κάντε μας περήφανους, αποδεικνύοντας ότι ο πόλεμος που δέχεται ο τεράστιος Σύλλογος μας, μας κάνει μόνο δυνατότερους και διψασμένους για περισσότερους περήφανους και αληθινούς τίτλους και διακρίσεις. 


ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΑΟΚ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! 

«ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ, ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ!»

Σάββατο 22 Μαΐου 2021
Τελικός, Κύπελλο Ελλάδας
ΟΑΚΑ
21:00, ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ (ΟΤΕSport 1HD)