Winmasters MVP Special Edition η ομάδα 4Χ100 κοριτσιών του Στίβου!

paok
Κατηγορία: Στίβος

Πολυτιμότερες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου, αναδείχθηκαν οι αθλήτριες της ομάδας 4Χ100 κοριτσιών του ΠΑΟΚ, η οποία αποτελείται από τις Δήμητρα Γιλτίδου, Φωτεινή Μίζιου, Βασιλική Χαϊτίδου και Άρτεμις Αναστασίου. 

Οι τέσσερις αθλήτριες του Δικεφάλου με 48,02" πραγματοποίησαν επίδοση ρεκόρ για το τμήμα, η οποία κρατούσε από το μακρινό 2002, και φυσικά κατέκτησαν την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο. 

Για τη διάκριση τους ως Winmasters MVP, οι τέσσερις αθλήτριες του ΠΑΟΚ, δήλωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

Δήμητρα Γιλτίδου:

«Παρά τις δυσκολίες τη φετινής χρονιάς λόγω της πανδημίας, τόσο εγώ όσο και οι συναθλήτριες μου κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε στο τελευταίο αγώνα της σεζόν, και το αποτέλεσμα πιστεύω μας δικαίωσε με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, Μιχάλη Τσαναξή, για την πίστη που μου δείχνει, όπως και την έφορο της ομάδας, Τάνια Κεραμυδά, η οποία βρίσκεται πάντα δίπλα μας. Υποσχόμαστε μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Τα συναισθήματα μου είναι απερίγραπτα για την επιτυχία αυτή, ένα παραπάνω διότι ήρθε με την ομάδα που αγαπώ από μικρή».

Φωτεινή Μίζιου:

«Παρόλο που είχα απογοητευτεί σε μεγάλο βαθμό από το αποτέλεσμα που έφερα στο βασικό μου αγώνισμα, το άλμα εις μήκος, έδωσα το 100% του εαυτού μου για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στην σκυτάλη. Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και του ρεκόρ συλλόγου που πετύχαμε, με ωθεί στο να συνεχίσω να προσφέρω το καλύτερο για την ομάδα μου!».

Βασιλική Χαϊτίδου:

«Η συμμετοχή και η συμβολή μου στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην σκυτάλη 4Χ100 και του ρεκόρ του συλλόγου μετά το χρυσό στο άλμα εις μήκος Κ23 και το χάλκινο στις Γυναίκες, με τιμά και μου δίνει μεγάλη χαρά και αισιοδοξία για την επίτευξη ακόμη μεγαλύτερων στόχων!».

Άρτεμις Αναστασίου:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που κερδίσαμε το πανελλήνιο Κ23 με την 4Χ100. Τα πήγαμε πολύ καλά. Επειδή εγώ ζω στην Αθήνα, είχα αγχωθεί για το γεγονός ότι δεν είχαμε κάνει αλλαγές με τις συναθλήτριές μου. Παρόλα βγήκε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Θέλω να πω μπράβο και στα υπόλοιπα κορίτσια της ομάδας μου!».

Συγχαρητήρια κορίτσια!

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter