«Έλαμψε» το τμήμα Στίβου του ΠΑΟΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!

paok
Κατηγορία: Στίβος

Αισθητά βελτιωμένη ήταν η εικόνα του τμήματος Στίβου του ΠΑΟΚ, για ακόμα μία χρονιά, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. 

Το τμήμα Στίβου του ΠΑΟΚ, μετά το πέρας των αγώνων, κατατάχθηκε 4ο στην κατηγορία των ανδρών, 15ο στην κατηγορία των γυναικών, 7ο στην κατηγορία ανδρών Κ23 και 6ο στην κατηγορία γυναικών Κ23. 

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε τόσο ψηλά βαθμολογικά ύστερα από πολλά χρόνια, με τους ιθύνοντες του τμήματος να ευελπιστούν συνεχή άνοδο. 

Όσον αφορά τις ατομικές εμφανίσεις:

Την παράσταση έκλεψε η 4Χ100, Κ23 Γυναικών, αποτελούμενη από τις Γιλτίδου, Χαϊτίδου, Μίζιου και Αναστασίου όπου με εξαιρετική εμφάνιση κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα , κάνοντας μάλιστα ρεκόρ συλλόγου. 

Ο Θοδωρής Βροντινός στα 100μ. κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κούρσα των νέων, ενώ ικανοποιητική ήταν η εμφάνιση του και στην κούρσα των ανδρών, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Στα 200μ., ο πρωταθλητής σπρίντερ του ΠΑΟΚ, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κούρσα των νέων, ενώ στους άνδρες πήρε την πέμπτη θέση. 

Ο Άντωνης Μέρλος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους νέους στο άλμα εις ύψος, ενώ στην κατηγορία των μεταλλίων έμεινε και στους άνδρες, κατακτώντας το χάλκινο.

Η Μαρία Γάτου για άλλη μια φορά και για άλλη μια χρονιά παρέμεινε στο βάθρο των μεταλλίων, υπενθυμίζοντας ότι ανήκει εδώ και χρόνια σταθερά στις γρηγορότερες αθλήτριες της χώρας. Στα1 00μ. κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και στα 200μ. την έβδομη θέση.

Η Βασιλική Χαϊτίδου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος της κατηγορίας γυναικών Κ23, ενώ στις γυναίκες πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Η Άρτεμις Αναστασίου που έδειξε ότι έχει ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών και φέτος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση,  στα 100μ. προκρίθηκε στον τελικό αλλά δεν αγωνίστηκε τελικά και αγωνίστηκε στα 200μ. όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Γυναικών και το χρυσό στην κατηγορία της (Κ23).

Ο Μαβιλίδης Γεράσιμος , αν και μικρότερος ηλικιακά, έκανε μια κούρσα στον προκριματικό των 400μ. καταγράφοντας άλλη μια συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Οι Δήμητρα Γιλτίδου και Μαρία Ίτσκου αγωνίστηκαν στα 100εμπ. και στα 400εμπ. αντίστοιχα με πάρα πολύ καλές εμφανίσεις και υποσχόμενες πολλά για το μέλλον.

Η σκυταλοδρομία 4Χ100 ανδρών αποτελούμενη από τους Γαϊτανίδη, Καραγιώργο, Μανταρτζίδη και Βροντινό έδωσε τον καλύτερο της εαυτό σε μια χρονιά με πολύ καλές επιδόσεις καταλαμβάνοντας την 5η θέση.

Η Ελισάβετ Αναστασιάδου αγωνίστηκε στα 100μ. σε μια πολύ καλή κούρσα και ήταν αναπληρωματική για τις σκυταλοδρομίες 4Χ100 των γυναικών.

Ο Μανώλης Μακρής κατέλαβε την 7η θέση στο τριπλούν. Την ίδια θέση πήρε και ο Λευτέρης Λαμπρίδης στην σφαίρα.

Ο Γιάννης Μανταρτζίδης σταθερός στα μεγάλα άλματα, πήρε την 7η θέση στο άλμα εις μήκος.

Η σκυταλοδρομία 4χ400 ανδρών (Μαβιλίδης, Γαϊτανίδης, Μήτρας, Καραγιώργος) τερμάτισε 9η.

Ο Λεωνίδας Γαϊτανίδης αγωνίστηκε στον προκριματικό γύρο των 100μ. του αγωνίσματος. 

Η Φωτεινή Μίζιου κατέλαβε την 11η θέση στο άλμα εις μήκος.

Στα 400 εμπ. ο Ευθύμης Καραγιώργος εγκατέλειψε τον αγώνα κατά τη διάρκεια της κούρσας λόγω τραυματισμού.

Η σκυταλοδρομία 4χ100 ανδρών Κ23 (Βροντινός, Καραπιπερίδης, Χασιώτης, Μαβιλίδης) ατύχησε λόγω ενός λάθους με αποτέλεσμα να μην τερματίσει.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας!

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

 

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter