Στο Ταλίν για το Πανευρωπαϊκό οι Αναστασίου-Χαϊτίδου!

paok
Κατηγορία: Στίβος

Στο Ταλίν της Εσθονίας βρίσκονται οι πρωταθλήτριες του Τμήματος Στίβου, Αναστασίου Άρτεμις και Χαϊτίδου Βασιλική, προκειμένου να αγωνιστούν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 με την Εθνική Ομάδα της χώρας μας.

Η εντυπωσιακή υψηλόσωμη Άρτεμις Αναστασίου, η οποία φέτος επανήλθε και πάλι στις πολύ καλές εμφανίσεις, θα ξεκινήσει τον αγώνα της στον προκριματικό των 200μ. την Παρασκευή 9/7 στις 13:20, με στόχο μια καλή εμφάνιση που θα την οδηγήσει στον ημιτελικό του αγωνίσματος και γιατί όχι στη συνέχεια και στον τελικό.

Η αθλήτρια θα αγωνιστεί επίσης με τη σκυταλοδρομία 4Χ100 της Εθνικής Ομάδας Γυναικών το πρωί της Κυριακής 11/7 στις 12:00.

Η Βασιλική Χαϊτίδου μετά το εκπληκτικό 6.55 στο μήκος, επίδοση που σημείωσε στο διασυλλογικό πρωτάθλημα (με ευνοϊκό άνεμο) και τις σταθερές εμφανίσεις της σε άλματα άνω των 6.20, αναμένεται να δείξει για άλλη μια φορά την καλή αγωνιστική της κατάσταση, το Σάββατο 10/7 στις 09:45 στον προκριματικό του μήκους και θα παλέψει για το εισιτήριο που θα την οδηγήσει στον τελικό.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν διαδικτυακά μέσω Live Streaming μέσω της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Καλή επιτυχία στα κορίτσια μας!

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter