Προπονήτρια στις ακαδημίες χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ η Ζαχαρούλα Παπαδοπούλου!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 04/09/2021


Ο ΠΑΟΚ και η Ακαδημία Χάντμπολ, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την Ζαχαρούλα Παπαδοπούλου, η οποία θα αναλάβει χρέη προπονήτριας στα τμήμα κορασίδων και νεανίδων. 

Η Ζαχαρούλα Παπαδοπούλου έχει ξεκινήσει ως προπονήτρια ηλικιακών κατηγοριών από το 1992, περνώντας από πολλούς συλλόγους. 

Το 1997 ανέλαβε ως ομοσπονδιακή προπονήτρια της ΟΧΕ στα κλιμάκια Θεσσαλονίκης για τις κατηγορίες παγκορασίδων και κορασίδων, παραμένοντας εκεί μέχρι και το 2004. 

Στο ενεργητικό της έχει τις δύο πρώτες θέσεις σε πρωταθλήματα παγκορασίδων το 2004 και κορασίδων το 2006, ενώ έχει παράλληλα και πολλές συμμετοχές σε τελικούς και τελικές φάσεις ηλικιακών πρωταθλημάτων. 

Εργάζεται ως μόνιμο Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό στην Χειροσφαίριση, στο ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ. 

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Ζαχαρούλα Παπαδοπούλου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την μεγάλη πρόκληση της καριέρας μου. Με γνώμονα την δουλειά και την όρεξη όλων μας, οι ακαδημίες χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ πρέπει να κάνουν το επόμενο βήμα. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Συλλόγου, και τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, για την εμπιστοσύνη τους. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, με σκοπό να πετύχουμε τους στόχους μας».

Καλώς ήρθες Ζαχαρούλα!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ