Ο Γιάννης Καλμαζίδης για το Paris Volley-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για την φιλική νίκη επί της Pari Volley, μίλησε στο acpaok.gr, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ, Γιάννης Καλμαζίδης.

«Σήμερα είδαμε περίπου ότι και στους υπόλοιπους αγώνες, βέβαια προσπαθήσαμε να δώσουμε χρόνο σε όλους τους παίκτες, είχαμε κάποιες αλλαγές στη διάταξη μας. Είναι περίοδος δοκιμών και περίοδος ομοιογένειας της ομάδας. Ξεκινήσαμε καλά, στη συνέχεια «ξεφουσκώσαμε», χάσαμε την ενέργεια μας, και αυτός ήταν ο λόγος που μας πήραν τα δύο σετ. Στο τάι μπρέικ μπορέσαμε να βρούμε το μυαλό μας και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. 

Τα οφέλη από αυτό το τουρνουά είναι πολλαπλά, σε όλα τα επίπεδα. Σίγουρα τα παιδιά κουράστηκαν, κάτι που είναι μέσα στο πρόγραμμα. Η ομάδα ταξίδεψε, έπαιξε συνεχόμενα παιχνίδια, και είναι φυσιολογική η κούραση αφού βρισκόμαστε σε προαγωνιστική περίοδο με πολλά βάρη και επιβαρύνσεις στις προπονήσεις, και παίζοντας τρία συνεχόμενα παιχνίδια, το χθεσινό τελείωσε στις 21:30 και το επόμενο ξεκίνησε σήμερα στις 10:30, μέσα σε 13 ώρες δώσαμε δύο παιχνίδια, ωστόσο βγάλαμε πολλά θετικά συμπεράσματα. Όσο βρισκόμαστε και γνωριζόμαστε θα μειώνονται τα πολλά λάθη, από τα οποία μαθαίνουμε πολλά πράγματα. 

Οπωσδήποτε θέλαμε να τελειώσουμε με νίκη στο τουρνουά, αλλά όχι με κάθε κόστος. Κρατήσαμε εκτός τον Κουμεντάκη που είχε μία μικρή ενόχληση. Φτάσαμε σε τέτοιο σημείο, στο τάι μπρέικ, που είπα ότι πρέπει να το πάρουμε το παιχνίδι, κάτι στο οποίο συμφώνησαν και τα παιδιά, τα οποία θέλουν πάντα να κερδίζουν».


 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter