Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Elazig

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Για το παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ και της Εlazig, μίλησαν στο acpaok.gr, ο προπονητής, Κώστας Κεραμιδάς και η παίκτρια, Πηνελόπη Παυλοπούλου. 

Κώστας Κεραμιδάς: 

«Οι δύο ομάδες είναι απροετοίμαστες ακόμα, και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό, είμαστε μία εντελώς καινούργια ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ κακοί, δεν λειτουργήσαμε καλά αμυντικά, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την αμυντική λειτουργία μας, πλησιάσαμε στο σκορ και με αυτόν τον τρόπο έχουμε ελπίδες πρόκρισης στον επαναληπτικό». 

Πηνελόπη Παυλοπούλου:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το πρώτο ημίχρονο δεν μας πήγε καλά, ειδικά στην άμυνα είχαμε πολλά κενά, δεχθήκαμε αρκετά εύκολα καλάθια. Έχουμε εντοπίσει τα λάθη μας. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε διαφορετική εικόνα, και ευτυχώς για εμάς καλύψαμε την διαφορά και φέραμε το παιχνίδι σε ένα εφικτό σκορ, ώστε να παλέψουμε στον δεύτερο αγώνα για την πρόκριση. Αυτό που κρατάω από τον πρώτο αγώνα, είναι πως ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες του παιχνιδιού την στιγμή που έπρεπε, και στο δεύτερο παιχνίδι εφόσον θα ξέρουμε τις αντίπαλες παίκτριες, ίσως δείξουμε καλύτερο πρόσωπο από την αρχή». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter