ΠΑΟΚ-Bianco Monte Δράμα

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για την 3η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 2 Οκτωβρίου και ώρα 12:30, στο Σπίτι του Χάντμπολ, την Bianco Monte Δράμα. 

Ο Δικέφαλος μετά την επικράτηση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επί του Φαίακα Κέρκυρας, έκτισε το ρεπό του, με τον Παναγιώτη Γούσιο να έχει τη δυνατότητα να δουλέψει περισσότερο με την ομάδα. 

Απέναντι του, η Bianco Monte Δράμα, η οποία διανύει μία πετυχημένη σεζόν για τον σύλλογο, μετά την ιστορική πρόκριση στο Round 2 του EHF European Cup. Στις εγχώριες διοργανώσεις νίκησε στο «νήμα» την ΑΕΣΧ Πυλαίας και τον Φαίακα Κέρκυρας, ξεκινώντας με το απόλυτο των νικών. 

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€, με τα εκδοτήρια του γηπέδου να είναι διαθέσιμα από τις 11:00. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Οι «μάγκες με τα ασπρόμαυρα» σε χρειάζονται δίπλα τους, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς, ύστερα από μία σεζόν με κλειστά γήπεδα.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί μέσω της ΕΡΤ3 HD. 

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Bianco Monte Δράμα, ο Νίκος Νικολαΐδης δήλωσε αποκλειστικά στην κάμερα του AC PAOK TV:




Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021
3η αγωνιστική, Handball Premier
Σπίτι του Χάντμπολ 
12:30, ΠΑΟΚ-Bianco Monte Δράμα (ΕΡΤ3 HD)