«Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε!»

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ

Οι εκπρόσωποι του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο φετινό μνημόσυνο των έξι αδικοχαμένων οπαδών του Συλλόγου στα Τέμπη, ο Β' Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Άλκης Ησαϊάδης, και ο έφορος των τμημάτων Χάντμπολ, Δημήτρης Χασεκίδης, μιλούν στο acpaok.gr.

Άλκης Ησαϊάδης (Β' Αντιπρόεδρος Α.Σ. ΠΑΟΚ):

«Βρισκόμαστε εδώ όπως κάθε χρόνο να τιμήσουμε δια της παρουσίας μας, την θυσία έξι νέων ανθρώπων, οι οποίοι για την αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ έδωσαν την ίδια τους την ζωή. Η σημερινή ημέρα δεν είναι παρά συμβολική, αφού η μνήμη αυτών των παιδιών παραμένει ζωντανή στο μυαλό του καθενός και καθεμιάς, των οποίων η καρδιά συγχρονίζεται με την καρδιά του ΠΑΟΚ». 

Δημήτρης Χασεκίδης (έφορος τμημάτων Χάντμπολ Α.Σ. ΠΑΟΚ)

«22 χρόνια πριν, στις 4/10/1999, έφυγαν τα έξι αδικοχαμένα αετόπουλα στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Είναι ένα γεγονός που έχει σημαδέψει τον Σύλλογο, και στο πρόσωπο της Χριστίνας, του Χαράλαμπου, του Δημήτρη, του Γεώργιου, του Αναστάσιου και του Κυριάκου, είναι τα δικά μας παιδιά, τα οποία έφυγαν εξαιτίας της αγάπης του για τον ΠΑΟΚ και της ανιδιοτέλειας που είχαν για τον Σύλλογο. Οφείλουμε όλοι να μνημονεύουμε πάντα αυτή τη «θυσία», για να μαθαίνουν οι νέοι και να μην ξεχνούν ποτέ οι παλιοί. Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε!».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter