«Καλωσόρισε» τον συμπολίτη στην Α1 ο ΠΑΟΚ!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Η συνήθεια που έγινε λατρεία! Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 8-11 του Άρη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών. 

Στο πρώτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ, 0-1. Σ' ένα νευρικό οκτάλεπτο και για τις δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1, με τον ΠΑΟΚ να απαντά άμεσα σε 1-2, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο οκτάλεπτο.

Το δεύτερο οκτάλεπτο «σημαδεύτηκε» από την επιθετική ευστοχία και των δύο ομάδων. Ο Δικέφαλος ήταν εκείνος που δεν ξεκίνησε καλά στο οκτάλεπτο, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να κάνουν την ανατροπή, 3-2. Με γκολ του Κεχαλάρη ο ΠΑΟΚ απάντησε σε 3-3, με τις δύο ομάδες στη συνέχεια να πετυχαίνουν από ένα τέρμα, 4-4. Ο Άρης πέρασε μπροστά με πέναλτι, 5-4, ωστόσο ο Δικέφαλος έφερε το παιχνίδι και πάλι στα ίσια με γκολ του Σγουρίδη, 5-5, με αυτό να είναι και το τελικό σκορ της ανάπαυλας. 

Στην «επανάληψη», ο ΠΑΟΚ μπήκε «φουριόζος» και με όρεξη να τελειώσει το παιχνίδι. Ο Δικέφαλος έκανε το 5-6 με τον Κεχαλάρη, και συνέχισε σε υψηλούς ρυθμούς, πετυχαίνοντας ακόμα δύο τέρματα, 5-8. Οι «ασπρόμαυροι» είχαν να διαχειριστούν και τον τραυματισμό του Ολλανδού περιφερειακού, Κόουπμαν, ο οποίος μετά από γροθιά αντιπάλου είχε σοβαρό τραυματισμό στην μύτη. Το τέλος του τρίτου οκταλέπτου βρήκε τον ΠΑΟΚ μπροστά με 5-8. 

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι» δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και με ένα 0-2 σερί αύξησε περισσότερο την διαφορά, 5-10. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με πέναλτι, 6-10, με τον Δικέφαλο να απαντά με τον Κεχαλάρη, 6-11. Στη συνέχεια, και με την διαφορά να του το επιτρέπει, ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής στους αθλητές του, παρατάσσοντας ομάδα αποτελούμενη από νεαρούς παίκτες, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη νίκη με 8-11. 

Στο δια ταύτα, ο ΠΑΟΚ έδειξε πως είναι ανώτερος αγωνιστικά από τον συμπολίτη, επικρατώντας κατά κράτος. Οι «ασπρόμαυροι» έβγαλαν στην πισίνα του Ποσειδωνίου την εμπειρία τους στην μεγάλη κατηγορία, «καλωσορίζοντας» τον νεοφώτιστο Άρη με μία άνετη επικράτηση. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και ώρα 15:00 απέναντι στην ΑΕΚ, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο. 

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 4-3, 0-3, 3-3

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αλειφτήρας, Σαρησάββας, Μηλάς 1, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης 1, Κεχαλάρης 4, Μικάρποβιτς 3, Σγουρίδης 1, Μπαγλατζής, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν, Κουγιούνης, Πάτσικας, Ιωσήφ, Τόττης.