ΠΑΟΚ Mateco-Προσοτσάνη Δράμας

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Για την 3η αγωνιστική της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ Mateco υποδέχεται το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και ώρα 13:30, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», την Προσοτσάνη Δράμας. 

Ο Δικέφαλος επιστρέφει σε αγωνιστική δράση ύστερα από την διακοπή, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας, με στόχο να συνεχίσει την αήττητη του πορεία στο πρωτάθλημα. 

Οι «Νταμπλούχες», τα δίνουν όλα στο γήπεδο, περιμένοντας καρτερικά τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις κόντρα στην IBV, χρησιμοποιώντας τα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα ως μία δυνατή προετοιμασία. 

Απέναντι του, η Προσοτσάνη Δράμας, μία ομάδα με νεανικό σύνολο, η οποία στηρίζεται από παίκτριες της τοπικής κοινωνίας. Στις δύο αναμετρήσεις που έχει δώσει στο πρωτάθλημα έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες κόντρα στην ΑΕΣΧ Πυλαίας και στο HONDA Πανόραμα. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στη Προσοτσάνη Δράμας, η Barbara Brocardo, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Μετά από δύο εβδομάδες σκληρής δουλειάς με προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια, είμαστε χαρούμενες που επιστρέφουμε στους επίσημους αγώνες. Περιμένουμε την στήριξη των φίλαθλων μας σε αυτό το εντός έδρας παιχνίδι. Θα είμαστε πλήρως συγκεντρωμένες καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού, η ομάδα εξελίσσεται προς το καλύτερο κάθε μέρα, και θέλουμε να βγάλουμε μία σταθερότητα στο παιχνίδι μας».

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.


Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021
3η αγωνιστική, Α1
Σπίτι του Χάντμπολ
13:30, ΠΑΟΚ Mateco-Προσοτσάνη Δράμας