Συνεργασία της «ΑΝΑΔΟΜΩ» με τα τμήματα Χάντμπολ!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Τα τμήματα Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την εταιρία «ΑΝΑΔΟΜΩ», η οποία θα είναι Επίσημος Υποστηρικτής για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. 

Για την έναρξη συνεργασίας, ο έφορος των τμημάτων Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Χασεκίδης, δήλωσε:

«Τα τμήματα Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, είναι στην ευχάριστη θέση να έχουν δίπλα τους την εταιρία «ΑΝΑΔΟΜΩ» και τον ιδιοκτήτη της, κ. Κωνσταντινίδη, γνωστό επιχειρηματία, τόσο για τις ικανότητες τους στο «επιχειρείν», όσο και στην υποστήριξη αθλητικών δράσεων.

Τα τμήματα ευχαριστούν την εταιρία «ΑΝΑΔΟΜΩ» και τον κ. Κωνσταντινίδη, για την υποστήριξη και ευελπιστούν στην μέγιστη ανταποδοτικότητα και τη συνέχεια αυτής της συνεργασίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».


Η δήλωση του CEO του Ομίλου «ΑΝΑΔΟΜΩ», Νικόλαου Κωνσταντινίδη:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη οικογένεια και όποιο μέλος του έχει ανάγκη η ΑΝΑΔΟΜΩ είναι κοντά του. Μέλος της οικογένειας αυτής είναι ο κ. Δημήτρης Χασεκίδης και τα τμήματα Handball ανδρών και γυναικών γι αυτό και ανταποκριθήκαμε χωρίς δεύτερη σκέψη στο κάλεσμα τους σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται.

Εξάλλου οι αριθμοί μιλούνε από μόνοι τους για την «νταμπλούχο» ομάδα του γυναικείου τμήματος και το εξαιρετικής ποιότητας ρόστερ του ανδρικού.

Στην ΑΝΑΔΟΜΩ μένουμε αταλάντευτα προσηλωμένοι στην στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού μέσω χορηγιών και με μεγάλη μας χαρά θα είμαστε δίπλα σας να επιβραβεύουμε κάθε αγωνιστική σας προσπάθεια». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter