ΠΑΟΚ-Αερωπός ManDynamic

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για την 5η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και ώρα 18:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», τον Αερωπό ManDynamic. 

Ο Δικέφαλος μετά και την επικράτηση στη Νάουσα επί του τοπικού Ζαφειράκη με 24-33, έκανε το 3Χ3 στο πρωτάθλημα, και θέλει να συνεχίσει την αήττητη πορεία του στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος. 

Απέναντι του, ο Αερωπός ManDynamic, η μοναδική ομάδα μαζί με τον ΠΑΟΚ η οποία έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με το απόλυτο των νικών στους τρεις αγώνες που έχει δώσει μέχρι στιγμής. Την 4η αγωνιστική επικράτησε του Φαίακα Κέρκυρας με 30-21. 

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε δίχως προβλήματα, με τον Παναγιώτη Γούσιο να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του ρόστερ. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Αερωπό ManDynamic, ο Τάσος Τσαμουρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε την ομάδα του Αερωπού. Περιμένουμε ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι, καθώς έχει αρκετές νέες προσθήκες παικτών και προέρχεται από τρεις νίκες όπως και εμείς. Δουλεύουμε αυτή την εβδομάδα για το παιχνίδι και προσαρμόζουμε πράγματα και καταστάσεις, ώστε να είμαστε έτοιμοι το Σάββατο. Ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή μας, πιστεύω πως θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα». 

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.


Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021
5η αγωνιστική, Handball Premier
Σπίτι του Χάντμπολ
18:00, ΠΑΟΚ-Αερωπός ManDynamic