Winmasters MVP ο Luka Stojanovic!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021, αναδείχθηκε ο αθλητής του τμήματος χάντμπολ ανδρών, Luka Stojanovic, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος πλέιμείκερ του ΠΑΟΚ, με επτά τέρματα, συνέβαλλε τα μέγιστα στην επικράτηση του Δικεφάλου επί του Αερωπού ManDynamic με 30-23, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Handball Premier.

O Luka Stojanovic τερμάτισε πρώτος με 64%, ενώ στην δεύτερη θέση ισοψήφησαν οι Θωμαή Βαρδαλή και Αντιγόνη Χαιριστανίδου με 18%.  

Για τη διάκριση του ως Winmasters MVP της αγωνιστικής εβδομάδας, ο Luka Stojanovic, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν ως Winmasterts MVP. Η νίκη απέναντι στον Αερωπό ήρθε μέσα από ομαδική δουλειά, και αυτό είναι το σημαντικότερο στην περίοδο που βρισκόμαστε. Συνεχίζουμε αήττητοι, μένοντας πιστοί στον στόχο που έχουμε θέσει για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος».

Συγχαρητήρια Luka!

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter