Φίλιππος Βέροιας-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για την 6η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην γειτονική Βέροια, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 23 Οκτωβρίου και ώρα 12:30, τον τοπικό Φίλιππο. 

Ο ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη επί του Αερωπού ManDynamic με 30-23, έκανε το 4Χ4 στο πρωτάθλημα και έμεινε μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα του Β' Ομίλου. 

Απέναντι του, ο Φίλιππος Βέροιας, ο οποίος δεν διανύει τις καλύτερες στιγμές στο πρωτάθλημα, καθώς μετά τη νίκη στην «πρεμιέρα» επί του Ζαφειράκη με 25-23, γνώρισε τρεις σερί ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από τον Φαίακα Κέρκυρας με 30-24. 

Ο Παναγιώτης Γούσιος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του δίχως προβλήματα, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες του ρόστερ.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της ΕΡΤ3 HD. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας, ο Bogdan Meduric, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Μετά τη νίκη κόντρα στον Αερωπό, η οποία μας έφερε μόνους πρώτους στον βαθμολογικό πίνακα, παίζουμε κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας. Πρόκειται για ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο, καθώς αν δεν γίνει αυτό τότε υπάρχει ο κίνδυνος της έκπληξης. Θα κάνουμε αυτά που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση ώστε να πάρουμε τη νίκη». 


Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021
6η αγωνιστική, Handball Premier 
Φιλίππειο Γυμναστήριο Βέροιας
12:30, Φίλιππος Βέροιας-ΠΑΟΚ (ΕΡΤ3 HD)